HÍREK

Hajdú szerint jó kis meccs lesz vasárnap 18:30-kor a Loki-MTK

2014-12-06

Hajdú szerint jó kis meccs lesz vasárnap 18:30-kor a Loki-MTK

A bajnokság egyik élcsapata a Loki, még ha a tabella pillanatnyilag nem is ezt mutatja. Az emlékezetes Bajnokok Ligája selejtező-sorozat miatt gyengén kezdtek. Ráadásul a BATE Boriszov ellen az ezredik percben elszenvedett kiesés el is bizonytalanította őket.

Azóta sokat változott a helyzet. 6+1-es sorozatot produkált a Debrecen. Hat győzelem egy döntetlen. Ennél csak a listavezető Videoton és az MTK gyártott le jobbat ebben a bajnokságban. Most Debrecen - MTK összecsapás következik. Nyolc pont a különbség a két csapat között. Jó lenne ebből minél többet teleltetni. Így gondolja ezt Hajdú Ádám is.

Két gólt lőtt Pakson, a Ligakupa kieséses szakaszában, és így már öt találatnál jár az MTK középpályása. A bajnokságban kevesebb lehetőséget kap, de Garami József mind gyakrabban beveti őt. Tavasszal szeretné megerősíteni pozícióját a keretben.

– Jó kis meccsre számítok. Mostanra a Debrecen is magára talált, mi meg még mindig jó formában vagyunk. – jelentette ki az MTK – január 16-án huszonkettedik születésnapját ünneplő – játékosa. – Mindig nehéz nyerni a Hajdúságban. Bármi lehet belőle. Nehéz dolgunk lesz, de nem felemelt kézzel megyünk oda.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman