HÍREK

Ha szombat, akkor Kispest

2016-09-16

Ha szombat, akkor Kispest

Újabb fővárosi rangadó vár Teodoru Vaszilisz együttesére.

Az OTP Bank Liga kilencedik fordulójában az MTK Budapest a Budapest Honvéd otthonába látogat szombat este. 

A két klub eddig 187 alkalommal mérte össze erejét: 88-szor a kék-fehérek, 54-szer a kispestiek örülhettek, és 45-ször végződött pontosztozkodással a párharc. 

A legutóbbi találkozót 2016. március 9-én rendezték Dunaújvárosban: Hrepka Ádám 29. percben szerzett találatával ekkor az MTK Budapest „otthon” tudta tartani a három pontot. 



Az OTP Bank Liga idei kiírását a kispestiek kezdték valamivel jobban, Marco Rossi fiai három-három győzelemmel és vereséggel, illetve két döntetlennel büszkélkedhetnek.

A kék-fehérek ezzel szemben beragadtak a rajtnál, ám az utóbbi négy fordulóban nyolc pontot szereztek a Debrecen, Videoton, Újpest, Ferencváros négyes ellen. 

A szombati találkozón két játékosára nem számíthat Teodoru Vaszilisz: az Örökrangadón kiállított Dragan Vukmirra, illetve a Ferencváros ellen vádlisérülést szenvedő Hrepka Ádámra. 

A Budapest Honvéd – MTK Budapest mérkőzést Erdős József vezeti majd, segítői Georgiou Theodoros, Kormányos II. Gábor és Becséri Gergely lesznek.

2016. szeptember 17. 18:30 Budapest Honvéd – MTK Budapest; OTP Bank Liga mérkőzés, Bozsik Stadion (1194 Budapest, Puskás Ferenc utca 1-3.)

 
 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-05 17:00 Szentlőrinci Sportpálya

SZENTLŐRINC SE

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman