HÍREK

Győzelemre fel!

2016-07-22

Győzelemre fel!

Vasárnap ismét Gyirmóton lép pályára az MTK Budapest, ezúttal vendégként.

Az OTP Bank Liga második fordulójában az MTK Budapest a Gyirmót FC Győr otthonába látogat vasárnap délután. A kék-fehérek már ismerik a járást az Alcufer Stadionban, itt játszották mindkét hazai Európa-liga mérkőzésüket.

Ezúttal azonban a vendégöltözőt foglalhatják el Teodoru Vaszilisz fiai, akiknek nem úgy sikerült a bajnoki rajt, ahogy remélték: a kék-fehérek 1-0-s vereséget szenvedtek a Vasas ellen, egy büntetőből kapott góllal.

Az első NB I-es szezonját játszó Gyirmót egy pontot szerzett múlt héten, a szintén újonc Mezőkövesd otthonában.. Urbányi István csapata még egygólos hátránnyal fejezte be az első félidőt, ám a másodikban Lengyel Dániel és Vass Patrik révén fordítani tudott. Hogy mégsem három ponttal távoztak Borsodból a gyirmótiak, arról Marek Strestík gondoskodott, aki a 88. percben megszerezte csapata és saját maga második gólját, és beállította a végeredményt.

A győriek múlt heti keretében hat MTK-t, illetve a Sándor Károly Akadémiát megjárt játékos volt: Balogh Béla, Présinger Ádám, Szekeres Adrián, Simon András, Filkor Attila és Vass Patrik.

Teodoru Vaszilisz eltiltás miatt nem számíthat Torghelle Sándorra, és a csütörtöki mérkőzést sérülés miatt kihagyó Gera Dániel, illetve Darko Nikacs szereplése is kérdéses.

A vasárnapi mérkőzést Erdős Balázs vezeti, segítői Berettyán Péter, Huszár Balázs és Farkas Balázs lesznek.

2016. július 24. 18:00 Gyirmót FC Győr – MTK Budapest; OTP Bank Liga mérkőzés, Alcufer Stadion (Gyirmót)

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman