HÍREK

Győzelemmel zártuk a felkészülést

2023-07-22

Győzelemmel zártuk a felkészülést

Az első 45 perc után már három góllal vezettünk.

A másodosztályban szereplő Kazincbarcika ellen játszotta csapatunk a bajnoki főpróbát a jövő heti rajt előtt. A Demjén - Hej, Kádár, Bobál - Kovács M., Kata, Thiam, Bognár, Antonov - Németh, Zsóri összeállításban kezdtük a mérkőzést. Jól, hiszen az 5. percben egy labdaszerzést követő támadás végén Németh kapott labdát, és szép emeléssel talált a hálóba (1-0).

Néhány perccel később Gyurkó 15 méterről lőtt, de Demjén magabiztosan fogta a középre érkező labdát.

A 19. percben egy baloldali szöglet után Hej emelkedett a legmagasabbra, és fejjel szerezte meg a mieink második találatát (2-0).

A folytatásban is mi irányítottunk: a 34. percben Kata tört be szépen a jobb oldalról, majd Németh elé tálalt, utóbbi viszont ezúttal nem talált kaput, 8 méterről a léc fölé lőtt. Nem sokkal utána ismét Németh került helyzetbe, egy jobbról bepasszolt labdát lőtt el 14 méterről, Tóth a bal alsó sarok elől mentett vetődve.

Mégis betaláltunk még az első félidőben, nem sokkal a vége előtt Bognár 19 méterről bombagólt lőtt (3-0).

Fordulás után az 51. percben Kovács Mátyás 17 méteres lövése nem sokkal kerülte el a jobb felső sarkot. Pár perccel később jött a negyedik találatunk: egy ragyogó támadás végén Bognár tolta tovább a labdát laza mozdulattal, Németh átengedte Antonovnak, aki 12 méterről kilőtte a hosszú sarkot (4-0).

A 60. percben Stieber váltotta Némethet, majd Molnár Zsórit. Az utolsó 15 percre Várkonyi, Horváth és Végh is beállt, az eredmény viszont már nem változott, biztató játékot és négy gólt láthattunk a főpróbán.

Percről percre tudósítás itt!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman