HÍREK

Győzelemmel kezdtük a felkészülést

2022-06-25

Győzelemmel kezdtük a felkészülést

8-0-ra vertük a Dabast az első edzőmeccsen, Németh Krisztián mesternégyest szerzett.

Idei első ellenfelünk az NB III-ban szereplő FC Dabas együttese volt. Balázs - Palincsár, Varju, Nagy Zs., Nagy B. - Kata, Mezei, Bognár - Stieber, Futács, Zuigeber összeállításban kezdtünk.

Az első percektől mi irányítottunk, a vendégek részéről egy kapufát jegyezhettünk fel egy szöglet után (a lécre hullott a labda, így nem volt igazán veszélyes). Ezt követően sorra jöttek a helyzetek és a gólok: a 9. percben Kata lőtt 18 méterről, a labda kipattant, és Zuigeber 5 méterről az üres kapuba továbbított (1-0).

Tíz perccel később egy szöglet után Futács készített le egy labdát Varjunak, aki 10 méterről, laposan a bal alsó sarokba lőtt (2-0).

A félidő közepén egy remek akció végén újabb találat következett: Zuigeber passzolt Mezei elé, aki az alapvonal elől középre lőtt, Futács pedig 3 méterről nem hibázott (3-0).

A következő percekben több nagy lehetőségünk is akadt, de azok sorra kimaradtak, Mezei azonban nem hibázott, 14 méterről félmagasan lőtte ki a bal sarkot (4-0) - négy góllal vezettünk 45 perc után.

Sorcserével folytattuk: Csenterics - Miknyóczi, Lehoczky, Szépe, Kaka - Horváth A., Biben, Kovács Máté - Barkóczi, Németh K., Kovács Mátyás.

Új igazolásunk, Németh Krisztián gyorsan duplázott: előbb a hálóba kanalazott egy labdát, majd a saját maga által kiharcolt büntetőt értékesítette.

A folytatásban is fölényben voltunk, de a veszélyes helyzet csak Kovács Mátyás előtt adódott, aki szép egyéni megoldás után lőtt, a dabasi kapus bravúrral mentett.

A 76. percben aztán egy szöglet után Németh Krisztián rendkívül látványos mozdulattal lőtt a hálóba, megszerezve harmadik gólját (7-0).

A hajrában jött a nyolcadik: már Horváth Artúr tekerése is gólt ért volna, de a lécről kijött a labda, ahogy Barkóczi ismétlése után is, a kipattanót pedig Németh nem hibázta el - mesternégyes (8-0).

Ez is maradt vége, folytatás szerdán Mezőkövesden.

MTK Budapest - FC Dabas 8-0 (4-0)
Gólszerzők: Zuigeber (9.), Varju (18.), Futács (25.), Mezei (37.), Németh K. (50., 58., 76., 83.)

A mérkőzés tudósítása percről percre itt!

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman