HÍREK

Győzelemmel folytattuk a felkészülést

2021-06-30

Győzelemmel folytattuk a felkészülést

2-0-ra nyertünk második edzőmeccsünkön a BVSC-Zugló ellen, góljainkat Vancsa és Drljo szerezték.

Mi kezdtük aktívabban a BVSC-Zugló elleni felkészülési mérkőzést, de az első lehetőségre 15 percet kellett várni: Perkovic próbálkozása még elakadt a védőkben, Grozav 15 méterről ismételt, de lapos lövését vetődve kiütötte a kapus.

Utána is adódtak esélyeink a gólszerzésre, de Kovácsréti és Prosser helyzeténél is hiányzott egy kicsi. Ahogy a 42. percben is: akkor Ramadani tolta ki a labdát a bal szélre, Nagy B. középre "tekerésébe" Grozav ért bele veszélyesen, de a BVSC kapusa a rövid sarok elől vetődve mentett, így az első félidőben nem született gól.

Sorcsere után folytatódott a második játékrész, számunkra jól: Mezei 20 méteres szabadrúgásánál centik hiányoztak, de a kapufáról kipattant labdát Vancsa közelről értékesítette (1-0).

A folytatásban is irányítottunk, az újabb gól a 68. percben jött: Weir parádésen ugratta ki Drljót, aki egy átvétel után 15 méterről, jobbal kilőtte a hosszú sarkot (2-0).

A meccs krónikájához tartozik a jól játszó Kaka súlyos sérülése, akit egy teljesen felesleges belépő után le is kellett cserélni, őt mentő vitte el, vélhetően külső bokaszalag sérülést szenvedett.

A harmadik gólunkat Drljo szerezhette volna meg Vancsa passza után, de a kapus bravúrral mentett, ahogy nem sokkal később Vancsa helyzeténél is, így végül 2-0-ra nyertünk második edzőmeccsünkön. Folytatás Szlovéniában, az edzőtáborban.

A mérkőzés élő, szöveges tudósítása és a jegyzőkönyv itt érhető el.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman