HÍREK

Győzelem a szezonzárón

2017-06-04

Győzelem a szezonzárón

A debreceni győzelemnek köszönhetően hat pontos előnnyel a 4. helyen zárt az MTK Budapest II.

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

DVSC-DEAC II. – MTK Budapest II. 1-2 (0-2)

Oláh Gábor utcai Stadion, Debrecen

Játékvezető: Lovas László, asszisztensek: Flinta Zoltán, Pogonyi Ferenc.

DVSC-DEAC II.: Szabados – Bíró (Kóródi, 46. perc), Virág, Kerekes, Nagy K., Barna, Könyves, Szatmári, Nagy Z., Völgyi (Csősz, 56. perc), Szilvási.

Sárga lap: Nagy Z. (80. perc)

Gólszerző: Könyves (60. perc)

MTK Budapest II.: Varga – Sági, Hreljics, Nagy Zs., Széles – Szabó, Lustyik (Fehér, 66. perc), Bayer –Szerencsi, Csicsek (Tóth-Ilkó, 86. perc), Szuhodovszki (Nagy M., 80. perc)

Sárga lap: Széles (70. perc)

Gólszerző: Csicsek (5. perc), Szuhodovszki (15. perc)

A mérkőzésnek csapatunk tét nélkül vágott neki, hiszen az előző fordulóban bebiztosította negyedik helyét a labdarúgó NB III. keleti csoportjában. A hazaiaknak ezzel ellentétben fontos volt a találkozó, hiszen ha nem szerzik meg a három pontot, biztos kiesők. Ennek ellenére az MTK Budapest II. kezdte motiváltabban a meccset, és az első perctől kezdve irányított.

Az 5. percben Sági Milán keresztezett jobbról, a kicsit hosszú beadást Szerencsi tette vissza középre első szándékból, ott pedig Csicsek Levente várta a labdát, és zavartalanul bólintott a kapuba. (0-1)

A 10. percben ismét Csicsek próbálkozott, de kaput nem talált. Nem úgy, mint Szuhodovszki a 15. percben. Csicsek ezúttal előkészítő szerepben volt, elfutott a bal oldalon, laposan középre passzolt, Szuhodovszki  Soma pedig átvette a labdát, és a kapuba bombázott. (0-2)

A félidőben még két komoly lehetőség adódott a csapat előtt, de ezeket Szerencsi és Szuhodovszki nem tudta gólra váltani, így 45 perc után kétgólos előnyben vonultak pihenni a csapatok az Oláh Gábor utcában.

A második játékrész első lehetősége Sági beadásából Bayer előtt adódott, de a középpályás csak a kapufát találta el. A következő lövés szintén Bayeré volt, ezúttal a kapus védett. A 66. percben a debreceniek első keretes játékosa, Könyves Norbert – az MTK egykori játékosa – tekert laposan a bal alsó sarokba. (1-2)

A hazaiak voltak irányítóbbak, harcoltak a gólszerzésért, de a kék-fehér védelem állta a sarat. Sági, Hreljics, Nagy Zs., és Széles remek kommunikációja és összjátéka, illetve a középpályások védekezésbe való segítése levette a terhet a csapatról, így több gól nem is született a mérkőzésen.

A találkozót követően Pölöskei Gábor boldogan értékelte a látottakat: – Méltó befejezése volt a szezonnak a mai játékunk, különösen az első félidőben futballozott jól a társaság. Gyorsan kétgólos előnybe kerültünk, utána is minden támadásunkban benne volt a gólveszély, a végjáték viszont nem volt hatékony, a koncentráció nem volt megfelelő, ezért nem tudtunk befejezni rendesen a támadásokat. A második félidőben följebb jött az ellenfél, veszélyesebben játszottak, de elég stabilak voltunk.  Itt is több lehetőségünk volt, aggódtam is, hogy a futball örök törvénye alapján ez megbosszulja magát. Nem így lett, teljesen megérdemelten nyertünk, az egész csapatnak gratulálok az egész éves remek teljesítményhez.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman