HÍREK

Gólok, gólpasszok, bravúrok - kölcsönfigyelő (3. rész)

2018-08-14

Gólok, gólpasszok, bravúrok - kölcsönfigyelő (3. rész)

Ezúttal is akadtak remek teljesítmények kölcsönadott játékosainknál.

Nagy Zsombor (Dorog)

[image]Legutóbb gólt lőtt, most pedig gólpasszt adott. A Budafok elleni idegenbeli bajnokin egy remek egyéni megoldással és beadással ő készítette elő a dorogiak egyenlítő találatát (a hazaiak végül 3-1-re nyertek). Játékosunk (képünkön) ezúttal is 90 percet kapott.


Demjén Patrik (Budaörs)

Nagy bravúrt ért el csapatával: 3-0-ra nyertek Nyíregyházán. Nem kapott gólt, volt 5-6 szép védése. A legnagyobb a meccs elején volt 0-0-nál, amikor egy lapos lövésre ért le, de az alábbi videóban Demjén több remek megmozdulása is megtekinthető.

Mezei Szabolcs, Lustyik Levente, Szatmári István (Békéscsaba)

Szatmári ismét betalált: egy szépen helyezett lövéssel ő zárta le a Cegléd elleni meccset (2-0). 

Előtte is jól játszott, előkészítésben is aktív volt, de veszélyt is jelentett a kapura. Mezei is kezdő volt, 71 perc jutott neki. Lustyik ezúttal nem játszott.

Bese Balázs, Hinora Kristóf és Talabér Attila (Vasas FC)

Mindketten végigjátszották a meccset, amelyen harmadszor is nyertek három forduló alatt a piros-kékek. Jó teljesítménnyel járultak hozzá a Siófok elleni idegenbeli győzelemhez, amellyel az élre ugrottak az angyalföldiek. Besének ismét volt 3-4 szép mentése, míg Hinora ezúttal nem védőként, hanem védekező középpályásként adott stabilitást a Vasasnak. Talabér Attila ezúttal nem lépett pályára. 

Monor: Partnercsapatunkban ismét többen is lehetőséget kaptak kölcsönjátékosaink közül. A monoriak ezúttal átlagosan teljesítettek, így 2-1-re kikaptak a Csákvártól. Karacs Dániel és Szuhodovszki Soma végig a pályán voltak, Sági Milánnak 84 perc jutott. Szabó Dominik és Bayer Bence egymást váltották a félidőben. A hajrában Karacs egyébként kis híján kiegyenlített, de fejese kevéssel a léc fölé ment. Adorján Gergő, Palincsár Martin és Szerencsi Miklós nem jutott lehetőséghez. 

Varga Szabolcs (Vác)

Kezdő volt és végigjátszotta a találkozót. Gólt nem rúgott csapata (0-0), de ez nem rajta múlt: volt egy remek előkészítése, ami után kimaradt egy nagy helyzet, de több jó beadással is segítette csapata támadójátékát.

Kovács Botond (Credobus Mosonmagyaróvár)

Folyamatosan játéklehetőséghez jut, ezúttal is 90 percet töltött a pályán. Csapatával 2-2-es döntetlent ért el a Kaposvár vendégeként.

Gréczi Márton Péter (Tiszakécske)

Ismét kezdő volt, és 90 percnyi játéklehetőséget kapott. Csapata legveszélyesebb embere volt a fiatal támadó, sőt, a hazaiak nyerőembere lehetett volna. Többször is remekül került helyzetbe, de a barcikaiak kapusa kétszer is nagyot mentett. Csapatával így is megszerezte az első pontot az NB II-ben.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman