HÍREK

Gólok, bravúrok, gólpasszok - kölcsönfigyelő

2018-09-18

Gólok, bravúrok, gólpasszok - kölcsönfigyelő

Állandó rovatunkban összegeztük a kölcsönadott játékosaink teljesítményét.

Mezei Szabolcs, Lustyik Levente, Szatmári István (Békéscsaba)

Mezei és Szatmári is kezdő volt, sőt, az első gólt ők hozták össze a csákváriak ellen. Előbbi kiugratta Szatmárit, aki jó csel után szépen helyezett a hálóba. 

Később Mezei növelte a csabaiak előnyét egy szép átlövéssel. 

Szatmárinak volt még egy gólpassza is, az Előre ennek is köszönhetően nyert 3-1-re Csákváron, és az NB II élére ugrott. A győztes csapatban Lustyik is beállt, Mezeit váltotta a 68. percben.

Bese Balázs, Hinora Kristóf és Talabér Attila (Vasas FC)

2-2-re zárt a Vasas a Kaposvár ellen, mindhárom játékosunk kezdő volt. Bese Balázs az angyalföldiek legjobbja volt, sokszor kellett mentenie, 3-4 bravúrt is bemutatott.

Hinora is végig a pályán volt, volt egy veszélyes, 23 méteres lövése, amit fogott a kapus, de egy alkalommal Talabérnek adott be remekül, utóbbi fejese nem sokkal ment mellé. Utóbbi egyébként 63 percet töltött a pályán.

Demjén Patrik (Budaörs), Nagy Zsombor (Dorog)

Egymás ellen játszottak, mindketten 90 percet kaptak. A kapus lehetett a boldogabb, hiszen 4-1-re nyert a Budaörs. Demjénnek több védése is volt, a kapott gólról nem tehetett, 3-1-nél, fontos pillanatban mutatta be a legnagyobb bravúrt, hozzájárulva ezzel a győzelemhez.

Myke Bouard Ramos (Ittihad Kalba)

Kezdő volt, és betalált. A 33. percben ő állította be a végeredményt, így remek formában kezdte meg karrierjét új klubjában.
[image]
 

Kovács Botond (Credobus Mosonmagyaróvár)

Ő is 90 percet kapott, és így stabil játékkal részese volt csapata bravúrjának, a mosoniak ugyanis 1-0-ra megverték az eddigi listavezető Soroksárt.

Monor

Partnercsapatunkban ismét többen is lehetőséget kaptak kölcsönjátékosaink közül. A Tiszakécske elleni mérkőzésen Sági Milán, Palincsár Martin, Szerencsi Miklós is kezdő volt. Utóbbi a Tiszakécske elleni meccs hőse lehetett volna, két helyzete is volt, de nem sikerült betalálnia. Szabó Dominik kapott még játéklehetőséget fiataljaink közül, ő az utolsó 15 percre állt be. Az ellenfélnél (Tiszakécske) Gréczi Márton Péter ezúttal kispados volt.

Varga Szabolcs (Vác)

Kezdő volt, végig a pályán volt, ráadásul győztes csapat tagja volt, a Ceglédet verték 1-0-ra.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-11 15:30 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

PUSKÁS AKADÉMIA FC

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman