HÍREK

Gólnélküli döntetlen a Fehérvár otthonában

2024-03-24

Gólnélküli döntetlen a Fehérvár otthonában

Második számú csapatunk egy pontot szerzett a 21. fordulóban.

NB III. Dél-Nyugati csoport 21. forduló

Fehérvár FC II.–MTK Budapest II. 0-0

Székesfehérvári Sóstói Stadion

Vezette: Sveda Marcell (Keszthelyi, Szalai)

Sárga lap: Virágh (4.), Gosztonyi (23.), illetve Csányi (48.)

Fehérvár FC II.: Rockov – Tóth, Virágh, Husvéth, Csepregi, Molnár, Lucas, Polényi, Berki (Cserkuti, 83.), Balla, Gosztonyi (Ambach, 57.)

MTK Budapest II.: Balázs – Béres (Antal, 46.), Farkas, Csányi – Anokye, Stumpf, Herczeg (Földi, 46.), Bene, Asante – Kenesei (Mohai, 72.), Barkóczi (Molnár, 83.)

Vezetőedző: Kanta József

NB III-as csapatunk az NB III Dél-Nyugati csoportjának 21. fordulójában a Fehérvár FC otthonába látogatott. Csapatunk jó formában várhatta a találkozót, hiszen az első három tavaszi összecsapásunkat megnyertük.

Sajnos a Fehérvár ellen nem sikerült azt a dinamikus játékot hozni, amit az utóbbi hetekben láthattunk. Inkább a hazaiak akarata érvényesült a meccsen, de küzdeni tudásunknak, szervezett védekezésünknek és Balázs József remek kapusteljesítményének köszönhetően nem tudta a Fehérvár bevenni a kapunkat, így gólnélküli döntetlennel ért véget a találkozó.

Kanta József: – Értékes pontot szereztünk ma. Az az igazság, hogy jobb volt nálunk a Fehérvár, több helyzetet dolgoztak ki, míg mi elég fásultan játszottunk. Pozitívuma a meccsnek, hogy nem kaptunk gólt, és hogy döntetlent játszottunk, ám ennél biztos, hogy jobb teljesítményre vagyunk képesek. Volt néhány játékosunk, aki pénteken játszott az első számú együttesünkben, ami talán pici mentális fáradtságot okozhatott, de nem szeretnénk erre fogni. Kiemelném Balázs József teljesítményét, aki nagyban hozzájárult ahhoz, hogy megszerezzük ezt a pontot.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman