HÍREK

Gólgazdag edzőmeccsel folytattuk a felkészülést

2024-01-17

Gólgazdag edzőmeccsel folytattuk a felkészülést

5-4-es győzelem a Kozármisleny ellen - Jurina is betalált.

Az NB II meglepetéscsapata, a Kozármisleny ellen léptünk pályára az újabb - és egyben első hazai - edzőmeccsen.

A Rácz - Varju, Stumpf, Kocsis, Vadnai - Horváth A., Thiam - Spalek, Kosznovszky, Molnár R. - Németh K. összetételben kezdtünk, a 17 éves Stumpf Gábor személyében egy fiatal akadémista is tagja volt a csapatnak. 

Mindkét csapat aktívan kezdett, a vendégek kontráiban is benne volt a veszély. A 11. percben vezetést is szereztek, szép támadás végén Molnár Ádin helyezett a bal sarokba (0-1). 

Németh lesről talált be nem sokkal később, majd a 22. percben Thiam egy jó csel után lőtt 7 méterről, a mislenyi kapus hatalmas bravúrral mentett. A túloldalon viszont Kirchner lépett ki egy kontrával és 20 méterről a hosszúba tekert (0-2). 

Ezt követően viszont nyolc perc alatt fordítottunk: a 25. percben Spalek beadását Németh fejelte 6 méterről a hálóba (1-2), majd Kosznovszky laposan lőtt a hálóba 13 méterről (2-2) a 32. percben. Egy minutummal később már vezettünk: Molnár Rajmund gyönyörű szólóval tört befelé, majd két jó csel után kilőtte a hosszú sarkot (3-2).

Nem sokkal utána Németh lépett ki, kicselezte a kapust, de Lékai végül hatalmasat mentett. A hajrában viszont egyenlítettek a vendégek: Kirchner egy kipattanót lőtt 15 méterről a hálóba (3-3) - döntetlen állással zárult a félidő.

Fordulás után egyből akadtak szép támadásaink és lehetőségeink, majd az 53. percben ismét vezetést szereztünk: Spalek passza után Horváth vette át a labdát, és 20 méterről a léc alá bombázott (4-3). 

A 60. percben sorcsere volt, ez a csapat folytatta: Rácz - Hej, Kádár, Nagy Zs. - Kovács M., Kata, Végh, Bognár, Antonov - Spalek, Stieber. 

Öt perccel később ismét egyenlített a Kozármisleny: egy középre került labdát Kirchner vágott a hálóba 10 méterről (4-4). 

Nem sokáig maradt ennyi az állás, az időközben a Spalek helyére beállt Jurina szinte azonnal betalált:  Antonov remek beadására érkezett, és bevetődve a hálóba helyezett 6 méterről (5-4) - új igazolásunk így góllal debütált.

A folytatásban már csak kisebb lehetőségek voltak, így győzelemmel folytattuk a felkészülést.

Percről percre tudósítás itt!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman