HÍREK

Gólgazdag edzőmeccs Mezőkövesden

2022-06-29

Gólgazdag edzőmeccs Mezőkövesden

Az NB I-ben szereplő Mezőkövesd otthonában folytattuk a felkészülést, a mérkőzés 5-4-es hazai sikerrel zárult.

Somodi - Miknyóczki, Szépe, Nagy Zs., Medgyes - Kata, Biben, Bognár - Németh K., Futács, Kovács Mátyás összeállításban kezdtük az újabb felkészülési találkozót. A kövesdiek voltak aktívabbak a meccs elején, elsősorban a széleken okoztak problémákat, és az első 15 perc után 2-0-ra vezettek Drazic és Molnár gólja után.

Ezt követően több lehetőségünk volt, a legközelebb a gólhoz Németh Krisztián állt, akinek lövése után azonban a lécről kifelé jött a labda. A játékrész hajrájában Somodi többször is szépen mentett, Nagy Gergely jól helyezett löketénél azonban ő is tehetetlen volt, így 3-0-val fordultak a csapatok.

Így folytattuk a mérkőzést a második félidőben: Csenterics - Biben, Szépe, Varju, Nagy B. - Lehoczky, Horváth A., Kovács Máté - Zuigeber, Barkóczi, Prosser.

Azonnal szépíteni tudtunk: Zuigeber 8 méterről jobbal bombázott a hálóba (3-1). Egyből jött a válasz, Selmani közelről volt eredményes (4-1).

Ezt követően azonban egyre jobban vettük át az irányítást, nagy fölényben játszottunk. Nem sokkal később Szépe jó megoldás után csökkentette is a hazaiak előnyét, majd Prosser jogos 11-esből szerzett találata után feljöttünk 4-3-ra. 

Ezt követően is adódtak még lehetőségek az egyenlítésre, de végül a hazaiak találtak be szinte a "semmiből", Selmani révén. Erre azonnal tudtunk válaszolni, Prosser lágy beadása után Barkóczi fejelt a bal felsőbe, így a gólgazdag találkozó végén 5-4-re nyertek a kövesdiek.

A mérkőzés percről percre tudósítása itt érhető el!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-08-03 19:45 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman