HÍREK

Gólerős támadó a legújabb igazolásunk: megvásároltuk Grozavot

2021-06-04

Gólerős támadó a legújabb igazolásunk: megvásároltuk Grozavot

Az MTK Budapest kivásárolta élő szerződéséből Gheorghe Grozavot, a 31-szeres román válogatott támadó klubunk harmadik igazolása. 

Klubunk mindenben megállapodott Gheorghe Grozavval és eddigi klubjával, a Diósgyőri VTK-val, így személyében egy olyan gólerős támadó szerződik hozzánk, aki az elmúlt két idényben aktuális csapata legeredményesebb játékosa volt.

Gheorghe Grozav sokszoros román válogatottként, román és belga kupagyőztesként szerződött Magyarországra 2019 elején. Alapembere volt a Kisvárdának, teljesítményével nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a klub kiharcolta a bennmaradást az első osztályban. A játékos a következő szezonban is csapata legeredményesebbje lett. Kisvárdán 41 tétmérkőzésen 14 gólt szerzett és kiosztott 8 gólpasszt. 

A több poszton is bevethető támadó ezt követően került Diósgyőrbe, ahol 33 tétmérkőzésen 10 találatig jutott, ezzel Miskolcon is csapata legeredményesebb játékosa lett. A magyar bajnokságban a legemlékezetesebb mérkőzését idén tavasszal játszotta, amikoris 35 perc alatt lőtt idegenben mesterhármast a MOL-Fehérvár ellen.

A játékossal két éves megállapodást kötöttünk. 
- Gheorge Grozav megmutatta, hogy a NB I bármely csapata ellen ő jelentheti a különbséget. Ezt a képességét az MTK-ban is bizonyítani fogja - mondta Polyák Balázs sportigazgató az aláírást követően.
 



 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman