HÍREK

Gól és sok gólpassz tehetségeinktől - kölcsönfigyelő

2018-09-05

Gól és sok gólpassz tehetségeinktől - kölcsönfigyelő

Állandó rovatunkban összegeztük az NB II-ben játszó fiataljaink teljesítményét.

Varga Szabolcs (Vác), Demjén Patrik (Budaörs)

[image]Egymás ellen játszottak, a Vác szélsőnk góljával nyert 1-0-ra (képünkön). Varga egy visszakanyarított labdával nagyszerűen lépett ki, majd 16 méterre a kaputól visszahúzta azt, és ballal a védők lába alatt a jobb alsó sarokba gurított. A játékos ezúttal 50 percet töltött a pályán, győztes gólja után így értékelt:

 

 

 

Varga Szabolcs (@varga_sz) által megosztott bejegyzés, Szept 5., 2018, időpont: 6:21 (PDT időzóna szerint)

 

Demjénnek is volt egy nagy mentése, a második félidő közepén egy szép kifutással mentett nagyot. 

Bese Balázs, Hinora Kristóf és Talabér Attila (Vasas FC)

Bese Balázs ezúttal is kezdő volt a Vasasban, sok nagy védése volt. Sokáig neki köszönhetően volt előnyben csapata, az utolsó negyedórában sorra jöttek tőle a bravúrok, három nagy mentése is megnézhető az alábbi videón:

A hajrában már ő sem tudott segíteni, a piros-kékek 3-1-ről vesztettek el két pontot a Nyíregyháza vendégeként.


Hinora Kristóf szintén végig a pályán volt, a forduló legszebb gólját ő készítette elő egy laza mozdulattal Balajtinak.

Talabér Attila zsinórban harmadszor kapott lehetőséget az angyalföldieknél, védőnk ezúttal kezdő volt, egy félidőt töltött a pályán. 

Nagy Zsombor (Dorog), Kovács Botond (Credobus Mosonmagyaróvár)

Ők is egymás ellen meccseltek, és mindketten 90 percet kaptak. Utóbbi játékos örülhetett jobban, hiszen jó teljesítménnyel járult hozzá az MTE 2-0-s sikeréhez. Kovács bejátszotta a jobb oldalt, több jó felfutása és beadása is volt, egy lövésénél nem sok hiányzott a gólhoz. A második gólt ő készítette elő, hiszen a szélről betörve hozta kihagyhatatlan helyzetbe csapattársát.

Monor: Partnercsapatunkban ismét többen is lehetőséget kaptak kölcsönjátékosaink közül, a monoriak a meccs nagy részében 10 emberrel játszva is csak 3-2-es vereséget szenvedtek a Kaposvár otthonában. Sági Milán kezdő volt, 90 percet játszott. Karacs Dániel peches meccsen van túl, hiszen egy megpattanó labda után róla került a monori hálóba a labda, majd egy nagyon véleményes második sárgával kiállították. Palincsár Martin kezdőként 75 percet játszott, Szuhodovszki Soma egy félidőt. Két fiatalunk remekül szállt be a kispadról, ezt a monoriak vezetőedzője is kiemelte, aki Szerencsi Miklós és Szabó Dominik játékát is az agilis jelzővel illette. Szabó egyébként gólpasszig jutott, az ő egyéni akciója is kellett a monoriak második góljához.


Mezei Szabolcs, Lustyik Levente, Szatmári István (Békéscsaba)

Mindannyian pályára léptek: Szatmári végig a pályán volt, Mezei kezdő volt, a 71. percben őt váltotta Lustyik. A csabaiak 2-0-ra verték a Siófokot, Mezei akár be is találhatott volna, ám lövését védte a kapus.


Gréczi Márton Péter (Tiszakécske)

Ezúttal kispados volt a ZTE ellen 2-1-re elveszített hazai meccsen.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-05 17:00 Szentlőrinci Sportpálya

SZENTLŐRINC SE

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman