HÍREK

Garami József meglepetése

2015-03-31

Garami József meglepetése

Kevés dolog történik a labdarúgó pályák környékén, ami meglepheti az MTK Budapest rutinos szakmai igazgatóját, Garami Józsefet, most mégis ez történt. Szerencsére pozitív volt ez a váratlan esemény, hiszen Pintér Ádám a magyar válogatott Sándor Károly Akadémián nevelkedett középpályása lepte meg korábbi mesterét. Pintér a görögök elleni Eb-selejtezőt követően Garami Józsefnek ajánlotta a mérkőzésen viselt mezét.

A görög Levadiakosz játékosa 2006-tól 2010-ig futballozott Garami József keze alatt az MTK-ban, akinek nagyon hálás, hiszen a mesteredző hívta fel Agárdról a felnőtt csapathoz és ő faragott belőle nemzetközileg is elismert játékost. Mint emlékezetes Pintért az akkor a spanyol első osztályban szereplő Real Zaragoza vásárolta meg az MTK-tól 2010-ben.

A görög bajnokságban futballozó középpályás nem tervezte meg előre akcióját, hirtelen elhatározásból döntött arról, korábbi edzőjének ajánlja fel mezét.

– Amikor megláttam a tribünön a mestert, eszembe jutott, hogy szép gesztus lenne neki adni a mezemet, remélem örült neki.

Az MTK szakmai igazgatója, mint fentebb már utaltunk rá meglepődött, hogy ajándékot kapott tanítványától.

– Ádám is a jópár kezem alatt futballozó játékos egyike, aki magára ölthette a válogatott szerelését. Mindannyiukra, így rá is rendkívül büszke vagyok. Nagyon jólesik, hogy gondolt rám és feldobta a mezét.

(Fotó:Szabó Endre, blikk.hu)

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman