HÍREK

Fordulatos mérkőzésen győzelemmel zártuk a felkészülést

2024-01-27

Fordulatos mérkőzésen győzelemmel zártuk a felkészülést

3-2-re nyertünk a bajnoki főpróbán.

A szlovák élvonal 4. helyezettje, a Banská Bystrica ellen tartottuk a bajnoki főpróbát a stadionban. A Demjén - Hej, Kádár, Kocsis - Varju, Horváth A., Kata, Bognár, Antonov - Stieber, Jurina összeállításban kezdtük a találkozót.

Mi kezdtünk jobban, a 15. percben Horváth Artúr 25 méteres, kemény lövését csak kiütni tudta a kapus. Három perccel később Hej tört nagy lendülettel előre, majd a labda Bognár elé került, aki 14 méterről kilőtte a jobb alsót (1-0)!

A félidő közepén egy labdaszerzés után Bognár emelt középre, Jurina érkezett, egy védő szorításában fejelt is bevetődve, de nem sikerült már eltalálni a kaput.

A túloldalon Demjén védett Polievka lövésénél, majd a hajrában Stieber próbálkozott kétszer is átlövéssel, de Hruska mentett, így egy gólos előnnyel zártuk a félidőt.

A második játékrész első 15 percében a vendégek voltak fölényben, Rymarenko kétszer is veszélyeztetett. A 60. percben Spalek és Molnár állt be Jurina és Stieber helyére.

Két perccel később Polievka lőhetett 11-est, a labda a kapufáról jött kifelé (talán még Demjén is bele tudott érni előtte).

A 65. percben viszont megdupláztuk előnyünket: Antonov ívelt be, Molnár csúsztatott, Hruska még mentett, de a kipattanót Kocsis értékesítette 5 méterről (2-0)!

Nem sokáig maradt ennyi az állás, szinte rögtön egyből utána Polievka szép szóló után talált be közelről (2-1).

Az utolsó 15 percre is történt váltás: Kosznovszky, Végh, Thiam és Kovács M. állt be Varju, Bognár, Kata és Antonov helyére. 

Ezt egy újabb vendégtalálat követte, a 77. percben Polievka került helyzetbe, és 16 méterről a hálóba is helyezett (2-2).

Volt még fordulat a meccsben: a 81. percben Molnár remekül megverte az emberét Spalek passza után, az érkező Kosznovszky pedig 6 méterről a hálóba lőtt (3-2).

Nem sokkal utána Molnár találhatott volna be, miután lefutotta az emberét, majd lőtt is 16 méterről, azonban Hruska még védte a léc aló tartó lövést. 

3-2-es győzelemmel zárult tehát a felkészülés számunkra, folytatás pénteken az Újpest ellen, már a bajnokságban, hazai pályán (20:00-kor). 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman