HÍREK

Fordított és 4-1-re nyert a Vasas II ellen NB III-as csapatunk

2024-02-03

Fordított és 4-1-re nyert a Vasas II ellen NB III-as csapatunk

Kenesei duplázott, Bene távolról talált be.

 A Vasas FC II gárdája volt NB III-as együttesünk riválisa a 2024-es esztendő második mérkőzésén. Az angyalföldiek a harmadosztály Dél-Keleti csoportjának 10. helyén állnak.

Együttesünk ezúttal a Szolár - Ebot, Stumpf, Farkas M., Csányi, Kustudic - Bene, Antal, Földi - Kenesei, Vas M. sorral kezdett, Anokye, Balázs, Hegedűs, Fischl, Mohai, Weisz, Lauri különböző okok miatt hiányoztak. Csányi Kristóf nyári sérülését követően első mérkőzését játszotta az MTK Budapest II csapatában.

A Vasas kezdte jobban a találkozót és egy ideig kontrollálta a játékot, ami a 17. percben helyzetben csúcsosodott ki: Barkóczi Barnabás 17 méterről ballal keresztbe lőtt a kapu előtt. Tíz perccel később aztán a vezetést is megszerezték a vendégek, Szilvásitól került Farkas J. elé a labda, aki átküzdötte magát Csányin, majd 7 méterről, jobbal, jobb oldalról a hálóba lőtt (0-1).

Csapatunk azonban nem hagyta magát és a 36. percben Bene 30 méteres bombagóljával egalizált (1-1).

A 42. percben Földi csavart 17 méterről, jobbal a bal kapufa mellé, majd szünet után Keneseit vágták fel a tizenhatoson belül. A büntetőt fiatal támadónk a bal alsóba lőtte (2-1).

A 60. percben aztán Ebot jobb oldali beadására érkezett Kenesei és a kapus közelében beletette a fejét, a labd a kapufán csattant és a gólvona mögé került (3-1).

A 70. percben veszélyeztettek az angyalföldiek is, Feledy 17 méteres szabadrúgása ugyan levágódott a sorfalról, de Urbantsok 15 méterről ismételt, Velicskó lábbal nagyot mentett.

A 78. percben egy beadás utáni kipattanóra Földi dőlt rá, nagy erejű lövésébe beleértek, így kapu fölé vágódott. Az ebből következő szöglet után Herczegről a gólvonal felé pattant a labda, amit Kiszely kapus kihalászott, majd egy védő megpróbált tisztázni is, de Stumpf érkezett és a hálóba lőtt (4-1).

Több helyzet a mérkőzésen már nem adódott, együttesünk 4-1-re nyert.

A következő időszakban vaamivel intenzívebb terhelést kapnak a játékosok, hiszen hétközi meccs is vár a csapatra: szerdán a Dorog, szombaton idegenben az Eger lesz a rivális.

NB III téli felkészülési mérkőzések
Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK Budapest II - Vasas FC II 4-1 (1-1)

Gólszerzők: Bene (36.), Kenesei N. (52., 60.), Stumpf (79.), illetve Farkas J. (27.)

MTK Budapest II: Szolár (Velicskó, 46.) - Ebot (Bene, 60.), Stumpf (Molnár K., 46.), Farkas M. (Béres, 46.), Csányi (Kákonyi, 46.), Kustudic (Asante, 46.) - Bene (Biben, 46.), Antal (Stumpf, 60.), Földi (Herczeg, 46.) - Kenesei (Földi, 60.), Vas M. (Barkóczi, 60.)

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman