HÍREK

Fiataljaink parádéztak a hétvégén

2016-02-02

Fiataljaink parádéztak a hétvégén

Dicsőséges múlt, munkás jelen, reményteli jövő

Az MTK Budapest szinte minden utánpótlás-korosztályú csapata parádés hétvégén van túl. Az összesített mérleg öt tornagyőzelem, két második hely, egy hatodik hely, továbbá az edzőmeccseken elért három győzelem. Lássuk korosztályonként a teljesítményeket.

Az MTK Budapest 2008-as gárdája  Nyírbátorban járt. A nyolcévesek erős ellenfelekkel találkoztak a magas színvonalú kétnapos tornán, de ez sem gátolta meg őket abban, hogy veretlenül zárják a csoportkört. Együttesünk a rájátszásban sem talált legyőzőre, így ők emelhették magasba a győztesnek járó kupát. IDE kattintva találja a részleteket!

Az MTK Budapest 2007-es korosztályú csapata szintén Nyírbátorban szerepelt, és a hatodik helyet szerezte meg. Az eredmények nem alakultak mindig kedvezően a számunkra, ami a több hiányzónak is betudható. A torna elérte célját, ha sikerélménnyel nem is, de tapasztalatokkal igencsak gazdagodtak a kilencévesek.  Részletekért kattintson IDE!

Az egy évvel idősebbek, az MTK Budapest 2006-as korosztálya, a Dunakanyar Kupán szerepelt, és meggyőző teljesítménnyel utasított maga mögé mindenkit. Az egy évvel idősebbek között kellett helyt állniuk. Nem is indult könnyen a torna, ám később belelendültek a gyerekek, és meg sem álltak a döntőig, ahol kiélezett küzdelemben, büntetőpárbajban hódították el a kupát. További információkat ITT talál!

Következzenek a tizenegy évesek, akik két megmérettetésen is indultak hétvégén, és mindkettőről elhozták a legjobbnak járó serleget. A 2005-ösöknek Pozsonyban kezdődött a hétvégéjük, ahol az Attract Kerobaj Kupán szerepeltek.  Teljesítményükről mindent elmond a 8-3-as mérkőzésenkénti gólátlag. Az MTK Budapest együtteséből került ki a torna legjobb játékosa, Katkó Kende, és a gólkirály, Lisztes Krisztián is kék-fehérben futballozott. Ezek után nem csoda, hogy a döntőben az FC Spartak Trnava sem tudott megálljt parancsolni a gárdának. Részletekért kattintson IDE!

Ezzel nem volt megállás az ifjú játékosoknak, nyakukba vették az országot, és Vas megyébe, Bükre utaztak. A Kulcsár Ferenc Emléktorna végén már kiütköztek a fáradtság jelei, de ez sem akadályozta meg a csapatot abban, hogy a játékosok innen is kupával és  élményekkel telve térjenek haza. Külön öröm, hogy a döntőben, az Örökrangadón, az ősi rivális zöld-fehéreket tudták két vállra fektetni. Erről ITT olvashat részleteket!

Elérkeztünk a 2004-es korosztályhoz. A tizenkét évesek a Tóalmáson és Nagykátán rendezett teremtornán szerepeltek. A csoportmeccseken hibátlan teljesítménnyel, gólt sem kapva meneteltek a döntőbe, ahol a nagykátaiak tudtak foltot ejteni az addigi makulátlan teljesítményen. Igy meg kellett elégednünk a második hellyel, ami így is elismerésre méltó teljesítmény. Részletekről ITT olvashat!

A tizennégy évesek két csapatot is kiállítottak a Dunakanyar Kupára. A többi gárda vesztére, mivel mindkét együttesünk megnyerte csoportját, így az MTK Budapest 2002-es korosztálya egymás ellen vívta a döntőt, de csak az egyik nyerhetett. A stílusosan kék és fehér döntőben nem kellett halálra izgulnia magát edzőjüknek, Pinezits Máténak.  A fehérek Usakov Pável és Molnár góljaival, kétgólos sikert könyvelhettek el a kékek ellen, így az első hely mellé egy második helyet is bezsebelhettek. A részletek IDE kattintva megtekinthetők!   

Ezek voltak a hétvégén rendezett tornák eredményei kék-fehér szempontból, de az idősebbek sem lógatták a lábukat, ők edzőmeccseken készültek a tavaszi fontos feladatokra.

Az MTK Budapest U15-ös együttese a Kisvárda ellen meccselt. Szász Ferenc csapata hárommal küldte haza a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyeieket. Erről ITT olvashat!

A 16 és a 17 évesek a szlovákiai Trencsénbe utaztak, hogy edzőmérkőzésen mérjék össze tudásukat az AS Trenčin gárdájával. A hazaiaknak ebben nem volt túl sok köszönet. Mindkét kék-fehér csapat egygólos győzelmet aratott, az MTK Budapest U16-os együttese 3-2-re, míg az egy évvel idősebbek 4-3-ra múlták felül a szlovákokat. A két találkozóról bővebben IDE kattintva tájékozódhat!

Szép volt fiatalok, bennetek a jövő!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman