HÍREK

Felkészülési mérkőzésen kiütéses NB III-as siker az FTC fiataljai ellen

2023-10-25

Felkészülési mérkőzésen kiütéses NB III-as siker az FTC fiataljai ellen

4-0-ra nyert NB III-as keretünk azon fele, amely kevesebb lehetőséghez jut a bajnokságban.

A hét közepén újabb mérkőzés várt NB III-as keretünk azon részére, akik a bajnokságban eddig kevesebb lehetőséghez jutottak. Ellenfelünk a Ferencvárosi TC U19-es és NB III-as hibrid csapata volt a Salgótarjáni utcai pályán.

A 14. percben megszereztük a vezetést, Antal Dennistől került a labda Vashoz, aki közelről a kapuba fejelt. A 21. percben egy kavarodás után ismét Vas elé került a labda, támadónk 17 méterről, jobb lábbal, középről kilőtte a jobb alsót (2-0).

Lecseréléséig még Ebot előtt is több helyzet adódott, de ezek kimaradtak, az 56. percben viszont a szünetben beálló Herczeg nem hibázott: átvétel után 17 méterről lőtt a jobb alsóba (3-0).

Ezután Vas lőtt a felső lécre 13 méterről, majd egy bepasszba egy védő még belekapott, ami meglepte Asantét, aki így közvetlen közelről nem tudott a kapuba helyezni. A 84. percben adódott az FTC egyetlen komolyabb lehetősége, de Szolár szép vetődéssel kitornázta a jobb felső elől.

Az utolsó percre is maradt azonban esemény. Földi vágta előre, Kustudic átvette és lekészítette Asantének, aki 9 méterről, ballal a rövidet célozta, de a kapus kitolta. A szögletből viszont beállítottuk a 4-0-ás végeredményt: Kustudic adott be, a labda megcsúszott, Stumpf pedig csak erőtlenül tudta a hosszún visszafejelni - Anokye viszont jó helyen volt és az ötösön belülről a kapuba ollózott (4-0).

 

NB III felkészülési mérkőzés
MTK Budapest II - Ferencvárosi T U19 4-0 (2-0)
Budapest, Salgótarjáni utcai pálya

Gólszerzőink: Vas (14., 21.), Herczeg (56.), Anokye (90.)

MTK Budapest II: Szolár - Fischl, Béres (Asante, 61.), Farkas M. (Molnár K., 46.), Kákonyi, Kustudic - Antal (Herczeg, 46.), Weisz (Stumpf, 75.) - Földi - Ebot, Vas (Anokye, 68.)

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman