HÍREK

Felkészülés: Biztosan nyertük meg az első "felvonást" a Mezőkövesd ellen

2021-07-23

Felkészülés:  Biztosan nyertük meg az első "felvonást" a Mezőkövesd ellen

Páros edzőmeccsel hangolt csapatunk a bajnokságra, a Mezőkövesd elleni első találkozót magabiztosan nyertük 3-0-ra.

Az első találkozón a mieink összeállítása a következő volt: Mijatovic - Alho, Varju, Nagy Zs., Herrera - Dimitrov, Ramadani, Palincsár, Kocsis - Miovski, Grozav.

A vendégek kezdtek veszélyesebben, Besirovic maradt üresen, 8 méterről lőtt is a szélről, de Mijatovic szépen védett.

Nem sokkal utána, a 9. percben Miovski lépett ki remekül egy labdával, és 13 méterről, higgadtan a bal alsó sarokba helyezett (1-0)!

Ezt követően Herrera, majd Grozav lövéseivel veszélyeztettünk, míg Nagy Zsombor fejjel próbálkozott egy szöglet után, de újabb találat nem esett az első 45 percben.

Fordulás után sokáig a mezőnyjáték dominált, egy-két ígéretes támadásunk végén mentett a vendégek védelme. A túloldalon Vajda beadásába Cseri fejelt bele, a labda a kapufáról kifelé pattant, Farkas ismétlését pedig Mijatovic védte.

A 67. percben aztán növeltük előnyünket egy mintaszerű támadás után: Miovski egy remek csellel átverte emberét, majd rendkívül önzetlenül Dimitrov elé tálalt, aki 12 méterről a bal alsó sarokba helyezett (2-0).



Az utolsó negyedórára Vancsa és Kaka is beállt csapatunkba. A 77. percben a csereként beállt Drazic lőtt ballal 18 méterről, a labda a jobb kapufa mellett ment el, Mijatovic rajta volt.

Pár perccel a vége előtt Vancsa cselezett jól, majd visszatette a labdát, a védők nem tudtak felszabadítani, Dimitrov pedig élt az eséllyel, 7 méterről kíméletlenül bevágta a labdát a jobb alsó sarokba (3-0)!

A hajrában volt még lehetőségünk: Grozav adott remek labdát Vancsának, aki jó csel után ballal lőtt 17 méterről, Antal vetődve védett. A lefújás előtt egy szép akció végén Cseri lőtt, a léc aló tartó lövését Mijatovic szépen védte, az állás így már nem változott - magabiztosan nyertünk 3-0-ra Pintér Attila csapata ellen.

A mérkőzés adatlapja és a szöveges tudósítás itt érhető el!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman