HÍREK

Félévértékelő No. 7 - Kanta József

2016-01-08

Félévértékelő No. 7 - Kanta József

Lezárult az OTP Bank Liga 2015/16-os idényének őszi szezonja, így ismét félévértékelő beszélgetésre hívtuk az MTK Budapest labdarúgóit, hogy hasonló kérdésekre válaszolva tekintsük át a csapat mögött hagyott időszakot. Ezúttal a csapatkapitány, Kanta József értékelt.

– Milyennek értékeled a csapat őszi szezonját?

– Úgy érzem felemás őszt produkáltunk. A bajnokság nagyon szoros, az utolsó meccset leszámítva végig a dobogón voltunk, amit pozitívumnak értékelek, de a kupaszereplésünk sajnos nagyon rosszul sikerült, arra nem lehetünk büszkék.

– László Csaba személyében új vezetőedző érkezett az MTK Budapesthez. Mekkora változást hozott mindez a csapat életében?

– Nyilvánvalóak a változások, hiszen az eddigi megszokott taktikai variációk helyett, újakat alkalmazunk az új edzővel. A fociban törvényszerűek a változások, igyekszik mindenki alkalmazkodni és a legjobbját adni.

– Hogy vagy megelégedve a saját teljesítményeddel?

– Nem vagyok maradéktalanul elégedett, közepes őszt produkáltam. Nagyon motivált vagyok, hogy tavasszal sokkal jobb játékkal segítsem a csapatot.

– Számodra melyik volt az „ősz meccse”?

– Szerintem nagyjából mindenki a Fradi elleni meccsre gondol, ha ez a kérdés felvetődik. Mi győztük le először a zöldeket és Örökrangadót megnyerni, mindig különleges dolog.

– Mit vársz a tavasztól egyéni és csapat szinten? Kijuthat az MTK az európai kupaporondra?

– Ahogy említettem, nagyon motivált vagyok és keményen fogok dolgozni azon – a felkészülés alatt –, hogy jól sikerüljön a tavaszi szezonom. Minden adott szerintem hogy fellépjünk a dobogó valamelyik fokára. Számomra nagy csalódás lenne, ha nem sikerülne elérni ezt a célt. Szeretném megragadni az alkalmat hogy nagyon boldog új évet kívánjak minden MTK-snak, közös sikereket kívánok mindannyiunknak!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman