HÍREK

Félévértékelő No. 6 - Torghelle Sándor

2016-01-07

Félévértékelő No. 6 - Torghelle Sándor

Lezárult az OTP Bank Liga 2015/16-os idényének őszi szezonja, így ismét félévértékelő beszélgetésre hívtuk az MTK Budapest labdarúgóit, hogy azonos kérdésekre válaszolva tekintsük át a csapat mögött hagyott időszakot. Most a házi gólkirály, Torghelle Sándor véleményét ismerhetik meg a szurkolók.

– Milyennek értékeled a csapat őszi szezonját?

– Pozitívan értékelem, annak tudatában, hogy az MTK-nak mindig a mezőny első felében a helye, és mi egész idényben ott voltunk a dobogó környékén. Azt ugyanakkor sajnálom, hogy Debrecenből nem hoztunk el pontot, és így végül az ötödik helyen telelünk. Ez nem mutat a legszebben, de a Fradi mögött nagyon szoros a mezőny, egy győzelemmel rögvest előzni lehet.

– László Csaba személyében új vezetőedző érkezett az MTK Budapesthez. Mekkora változást hozott mindez a csapat életében?

– Az új edzőnek mindig idő kell, hogy saját képére formálja a csapatot. Mi elég gyorsan képesek voltunk átvenni a filozófiáját, igyekszünk megvalósítani a pályán mindazt, amit kér.

– Hogy vagy megelégedve a saját teljesítményeddel?

– Kilenc gólt szereztem, jó formában futballoztam, különösen az idény vége felé jöttek a gólok. Harcolok, küzdök, teszem a dolgom, de maximalista vagyok, sosem leszek maradéktalanul elégedett.

– Számodra melyik volt az „ősz meccse”?

– A Fradit legyőzni mindig nagy boldogság, pláne ha a te góloddal nyer a csapat.

– Mit vársz a tavasztól egyéni és csapat szinten? Kijuthat az MTK az európai kupaporondra?

– Fontos, hogy jól sikerüljön a felkészülés, ne legyenek sérülések. Az irány jó volt ősszel, ezt kell tökéletesíteni, a meccseken pedig még inkább koncentráltan futballozni és jó döntéseket hozni, akkor nem lehet nagy probléma. Persze, szeretnénk európai indulást jelentő helyen végezni, de azt láthatjuk, hogy a 12 csapatos bajnokságban senkinek nincs egyszerű dolga.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman