HÍREK

Félévértékelő No. 5 - Hrepka Ádám

2016-01-05

Félévértékelő No. 5 - Hrepka Ádám

Lezárult az OTP Bank Liga 2015/16-os idényének őszi szezonja, így ismét félévértékelő beszélgetésre hívtuk az MTK Budapest labdarúgóit, hogy azonos kérdésekre válaszolva tekintsük át a csapat mögött hagyott időszakot. Ezúttal Hrepka Ádám értékelt.

– Milyennek értékeled a csapat őszi szezonját?

– Nem volt rossz. Nagyon kiegyensúlyozott a bajnokság, a Fradi ugyan kiemelkedik a mezőnyből, de minden meccsen apró dolgok döntenek a pontok sorsáról. Egészen az utolsó meccsig dobogós helyen volt a csapat, sajnos a szünetre lecsúsztunk onnan, de így is minden esély megvan rá, hogy a bajnokság végén újra ott legyünk. Azt hiszem két-három pont fog dönteni arról, hogy egy-egy csapat második vagy éppen hetedik lesz a bajnokságban, ami egyáltalán nem mindegy. Reméljük, mi boldogok lehetünk majd a végelszámolásnál.

– László Csaba személyében új vezetőedző érkezett az MTK Budapesthez. Mekkora változást hozott mindez a csapat életében?

– Mint minden edzőnek, neki is megvan a saját elképzelése, mind a játékosokra, mind a taktikára vonatkozóan. Úgy érzem, hogy a csapat elég jól alkalmazkodott, ezekhez a bizonyos elképzelésekhez.

– Hogy vagy megelégedve a saját teljesítményeddel?

– Amíg egészséges voltam, minden meccsen szerephez jutottam, amit nagyon pozitívan éltem meg, de persze állandósítani szeretném a helyem a kezdőcsapatban. Ehhez kell az is, hogy idén elkerüljenek a sérülések, mert 2015-re jutott belőlük éppen elég.

– Számodra melyik volt az „ősz meccse”?

– Nyilván az ember azt emeli ki, ahol nyer a csapat, és gólt is szerez, úgyhogy legyen akkor a Diósgyőr elleni 5-0.

– Mit vársz a tavasztól egyéni és csapat szinten? Kijuthat az MTK az európai kupaporondra?

– Azt hiszem szinte minden pontot érintettünk korábban, szóval röviden és tömören rendszeres játéklehetőséget, sok pontot, kevés serülést és dobogós helyezést várok. 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman