HÍREK

Félévértékelő Farkas Balázzsal

2018-01-03

Félévértékelő Farkas Balázzsal

Első helyen várja csapatunk a Merkantil Bank Liga 2017/18-as idényének tavaszi folytatását. A sikeres őszi szezon letéteményeseit félévértékelő beszélgetésre hívtuk, hogy ugyanazon kérdésekre válaszolva értékeljék az elmúlt időszakot. Sorozatunk következő szereplője Farkas Balázs, aki a szakmai stábhoz hasonlóan tavaly nyáron csatlakozott a Hungária korúti legénységhez.

– Új csapat állt össze, új edzői gárda érkezett nyáron. Milyen most ehhez a közösséghez tartozni?

– Nehéz dolog lehetett nyáron a régi MTK-sokból és az érkező „új fiúkból” ütős elegyet gyűrni, de a szakvezetés jól birkózott meg a feladattal. Mi játékosok sok újdonsággal találkoztunk a mindennapokban, és ami a legfontosabb, az első pillanattól éreztük, ahogy  napról-napra jobb csapatot alkotunk együtt. Az öltözőben remek a hangulat, és a pályán kívül is összetartó társaság vagyunk.

– Hogy láttad a csapat őszi szereplését? Többet vártál magatoktól, esetleg túlszárnyalta a gárda az előzetes várakozásaidat?

Én ezt vártam magunktól. A hazai meccseink közül mindet behúztuk, az összes mérkőzésen domináltunk, folyamatosan fejlődünk. Féltávnál elégedettek lehetünk a helyezésünkkel.

– Mennyire vagy elégedett a saját teljesítményeddel?

– Voltak jó pillanataim. Sajnos lágyéksérv hátráltatott, de amikor pályára léptem, igyekeztem kihozni magamból a legtöbbet és segíteni a csapatot.

– Szerinted melyik volt az „ősz meccse”, vagy mi volt az „ősz pillanata”?

– Több ilyen is volt. Nekem azok a találkozók ugranak be, amikor a jó játék önmagában kevés lett volna a sikerhez, az is kellett, hogy csapatként küzdjünk a meccs végéig. Ilyen volt a barcikai és a ceglédi győzelmünk a bajnokságban, vagy a Gyirmót elleni kupameccs.

– A tabellán elfoglalt pozíciónk már nem lehet jobb, de esetleg van valami, amiben javulnunk kell a tavaszi szezonra?

– A szakmai stábot ismerve elvárás, hogy folyamatosan fejlődjünk. Különösképpen figyelnünk kell a közvetlen riválisaink ellen megvívott mérkőzéseinkre. Szeretnénk megnyerni a ránk váró rangadókat.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2022-08-21 11:00 Kecskeméti Műkertvárosi Sportcentrum

Kecskeméti TE II

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman