HÍREK

Értékes döntetlen a Kaposvár otthonában

2024-04-21

Értékes döntetlen a Kaposvár otthonában

Herczeg gólja egy pontot ért az idegenbeli mérkőzésen.

NB III. Dél-Nyugati csoport, 25. forduló

Kaposvár Rákóczi FC–MTK Budapest 1-1 (0-0)

Kaposvár Rákóczi Stadion

Vezette: Maml Zoltán (Keszthelyi, Blum)

Gólszerző: Hampuk (55.), illetve Herczeg (79.)

Kaposvár Rákóczi FC: Horváth Fábián – Heil, Pintér (Bíró, 85.), Babinszky (Mazoonetto, 90.), Hampuk, Mayer (Szederkényi, 46.), Ekker, Horváth Balázs, Pusztai, Harsányi, Gál

Vezetőedző: Székely Tibor

MTK Budapest II.: Balázs – Molnár, Béres, Csányi – Anokye, Antal, Hegedűs (Stumpf, 61.), Asante – Herczeg, Ebot (Kenesei, 61.), Földi

Vezetőedző: Kanta József

NB III-as csapatunk a bajnokság 25. fordulójában a jó formában lévő Kaposvár otthonába látogatott. Kanta József együttese az első félidőben nem sziporkázott támadásban, de a hazaiak előtt sem adódott sok nagyobb lehetőség, így gólnélküli döntetlent mutatott az eredményjelző az első 45 perc után.

A második játékrész elején Hampuk találatával megszerezte a vezetést a Kaposvár, így nagyobb fokozatba kellett kapcsolnunk. Ez sikerült is, hiszen több lehetőséget is kidolgoztunk, majd Herczeg a 79. percben egyenlített, így döntetlen lett az összecsapás. 

Kanta József: – Igazságos döntetlen született. Ez nagyon értékes pont, mert remek csapat a Kaposvár, és a dobogóért küzdenek. Az első félidőben jól védekeztünk, de támadójátékban súlytalanok voltunk, és kevés helyzetet alakítottunk ki. A második játékrészben nekünk volt ziccerünk, de a kontrából vezetést szerzett a Kaposvár. Ezután kezdtünk el úgy futballozni, ahogy szerettünk volna: átvettük az irányítást, jöttek a helyzetek és az egyenlítés is. A meccs végén mindkét csapat ment a sikerért, de már nem született gól. Voltak jó egyéni teljesítmények is, de csapatként is jól működtünk.

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-05 17:00 Szentlőrinci Sportpálya

SZENTLŐRINC SE

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman