HÍREK

Emberhátrányos NB III-as vereség Iváncsán

2023-04-12

Emberhátrányos NB III-as vereség Iváncsán

Az első félidőben megszerezte a vezetést az éllovas, majd egy kiállítás megpecsételte a sorsunkat.

Nehéz mérkőzésre készült Kanta József vezetőedző együttese a hétközi fordulóban, hiszen a kettővel kevesebb meccset játszva is éllovas Iváncsa otthonában kellett helytállnia NB III-as csapatunknak - az első keretből pedig ezúttal csak Csenterics Adrián utazott el a gárdával.

Intenzíven kezdődött a találkozó, Sili beadása Bányait találta meg, aki 11 méterről, óriási helyzetben, kapásból lőtt, de labdája elment a kapufa előtt. A 14. percben Anokye tört előre, befelé a bal oldalról, keresztbe vezette a tizenhatos előtt és lekészített Barkóczinak, aki lőtt, de kapu mellé. A 20. percben egy felpasszt Juhász Levente vett át és balról ő is befelé vezette, majd laposan, pattogósan próbálkozott, de Varga Ádám ütni tudta. Legnagyobb lehetőségünket pedig a 22. minutumban dolgoztuk ki: Anokye ismét megindult, belépett a tizenhatosra és tűpontosan lekészített Juhásznak, aki 7 méterről lőtt. Varga bravúrral hárított, a kipattanóra pedig Anokye robbant rá és a fekvő kapus mellett, a blokkolni igyekvő védők szorításában a hálóba lőtt volna, de erős lökete kissé lepördült és centikkel elzúgott a keresztléc fölött. A 28. percben Juhász szögletét Dóra védőjével birkózva lőtte rá erővel, de egy embert talált el.

Ezután kibontakozott az Iváncsa, Bányai lőtt fölé egy 18 méteres szabadrúgást, a következő lehetőségből pedig gól született. Sili beadása a védők fölött átszállt, a hosszún Suszter fejelt a kapu bal oldalába (1-0).

A 41. percben tovább nehezedett helyzetünk, amikor Anokye egy párharcnál rátartott Aradi lábára. A csapatkapitány nagy kiáltással elterült, a játékvezető a második sárga lapot, így a pirosat is felmutatta légiósunknak.

Megfogyatkozott együttesünk szünet után már nem tudott igazán nyomást kifejteni a hazai kapura, bár a 47. percben Barkóczi még átvett egy bedobást és lekészített Törőcsiknek, aki 17 méterről lőtt mellé. Az 59. percben egy iváncsai szögletet Aradi tisztán fejelhetett rá, de kapu fölé bólintott; majd hét percre rá szintén őt találta meg a labda, ezúttal Dórán pattant fel a veszélyes kísérlet, Csenterics pedig így lehúzta. Az utolsó 20 perchez érve Kovács Sándor lőtt egy 23 méteres szabadrúgást a bal felső irányába, de Csenterics odaért és védte.

A 76. percben Suszter váratlanul labdát szerzett és 15 méterről a jobb alsóba lőtt (2-0).

A hajrá így nem tartogatott izgalmakat, bár az Iváncsa még egyszer közel járt a gólhoz, amikor egy sarokrúgás Nyulról pattogott a kapu irányába, majd a kapufáról kipattant, végül Guth tisztázta a gólvonal közeléből.

A vereség ellenére együttesünk továbbra is a 4. helyen áll a tabellán.

 

NB III Közép csoport, 31. forduló
Iváncsa, Károlyi István Sporttelep

Iváncsa KSE - MTK Budapest II 2-0 (1-0)

Gólszerzők: Suszter (38., 78.)

Kiállítva: Anokye (43.)

Iváncsa KSE: Varga Á. - Madarász, Nyul, Aradi, Nagy-Kolozsvári (Horváth B., 57.) - Sili (Barta, 77.), Kovács S., Kercsó, Jova (Szabó B., 77.), - Bányai (Fekecs, 77.), Suszter

MTK Budapest II: Csenterics - Guth, Matviiv, Dóra, Anokye - Juhász L., Rimóczi (Hegedűs, 81.), Bene, Szőke, Törőcsik (Szöllősi, 72.) - Barkóczi (Lauri, 64.)

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman