HÍREK

Élvonalbeli kapussal erősítettünk

2023-01-03

Élvonalbeli kapussal erősítettünk

Rácz Gergő kölcsönben az MTK Budapest együttesében folytatja, a 27 éves kapus az élvonalbeli Paksi FC együttesétől érkezik hozzánk.

A korosztályos válogatott Rácz Gergő 2016-ban került Paksra, az elmúlt hat és fél szezont az NB I-ben töltötte a tolnaiaknál. A paksiaknál 75 tétmérkőzésen védett, és a meccsek közel harmadán, 20 alkalommal zárt kapott gól nélkül. A 2019/20-as szezonban az osztályzatok alapján ő lett a Paksi FC legjobb játékosa. 

A 2022/23-as idény őszi szezonjában a mérkőzések közel felén ő állt a paksiak kapujában a bajnoki meccseken, de a szerződések aláírását követően tavasszal már az MTK Budapestet erősíti. 

- Gergő azonnali segítség számunkra, rutinos, gyors kapus, aki növeli az edzői stáb variációs lehetőségét a csapatvédekezést illetően - mondta a szerződés aláírását követően Dr. Selei András klubigazgató.

Rácz természetesen már a mieinkkel kezdte meg a felkészülést a tavaszi idényre. A megállapodás értelmében Balázs József a tavaszi idényt a paksiaknál tölti majd kölcsönben.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman