HÍREK

Első edzőmérkőzését játszotta NB III-as csapatunk

2021-07-03

Első edzőmérkőzését játszotta NB III-as csapatunk

Bicskén lépett pályára második együttesünk.

Hétfőn kezdte meg a felkészülést, szombat délelőtt pedig már felkészülési mérkőzést játszott a Kanta József vezette második csapatunk, első ellenfelünk az NB III Nyugati csoportjában szereplő Bicske volt.

Helembai jobbról elvégzett szabadrúgása jelentette az első veszélyt a hazaiak kapujára, majd az első félidei ivószünetig főként mezőnyjátékot láthattak a nézők, a kapuk nem forogtak veszélyben. A játékrész második felére azonban megélénkült a mérkőzés, a 27. percben Kovács Mátyás 18 méteres lövésénél közel álltunk a vezetés megszerzéséhez, két percre rá azonban Dencinger góljával a hazaiak kerültek előnybe (1-0).

Clinton, majd Miknyóczki próbálkozott lövéssel, utóbbi egy jó indítás után kevéssel vétette el a jobb alsó sarkot, a 41. percben pedig egyenlítettünk: Guth szép labdaszerzése után Clintont indította a jobb szélen, támadónk betört a tizenhatoson belülre, kicselezte védőjét, majd a jobb alsó sarkoba lőtt (1-1)!

A szünetben teljes sort cserélt vezetőedzőnk, a frissen beállt Balogh Bence lövésénél rögtön nagyot is kellett védenie a hazaiak hálóőrének. A második félidő közepén azonban két büntetőt is kaptak a hazaiak, az elsőt Kürti, a másodikat pedig Németh János értékesítette (3-1).

A 70. perctől ismét magunkhoz vettük az irányítást, szinte folyamatosan a bicskeiek térfelén folyt a játék, a 79. minutumban Fördős fejese kevéssel kerülte el a kapu jobb oldalát. Az utolsó passzokba és a lövésekbe azonban rendre hiba csúszott, így az eredmény a hajrára már nem változott.

NB III-as csapatunk hétfőn folytatja az edzéseket, jövő szombaton, a Kozármisleny ellen pedig már hazai edzőmérkőzésen lépünk pályára. Ezt követően a tervek szerint az ESMTK, a Dabas-Gyón, a Veszprém és a Komárom ellen játszunk még felkészülési meccseket az augusztus elsejei bajnoki rajtig.

 

Bicskei TC – MTK Budapest II 3-1 (1-1)

Gólszerzők: Dencinger (29.), Kürti (57.-büntetőből), Németh J. (66.-büntetőből), ill. Clinton (41.)

MTK Budapest II: Varasdi (Paulovicz, 46.) – Guth (Fülöp, 46.), Várkonyi (Sághy, 46.), Juhász B. (Fördős, 46.), Helembai (Hristovski, 46.) - Georgievski (Rimóczi, 46.) – Miknyóczki (Balogh B., 46.), Horváth A. (Holló, 46.), Rohrbeck (Takács K., 46.), Kovács M. (Gyuris, 46.) – Clinton (Plicanic, 46.)

A találkozó eseményei percről percre szöveges közvetítésünkben, ide kattintva érhetők el.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman