HÍREK

Elindultunk az edzőtáborba - az utazó keret

2022-01-15

Elindultunk az edzőtáborba - az utazó keret

Csapatunk szombaton reggel elindult a törökországi edzőtáborba, ahol egy héten át készülnek a mieink a tavaszi folytatásra.

Mint arról beszámoltunk, a tervek szerint négy felkészülési meccset játszunk Sidében élvonalbeli klubok ellen.

Csapatunk az alábbi kerettel utazott el Törökországba:

Kapusok: Somodi Bence, Milan Mijatovic, Csenterics Adrián (kapusok)
Védők: Varju Benedek, Andrej Kadlec, Nagy Zsombor, Slobodan Rajkovic, Szépe János (ő szerdán csatlakozik), Sebastian Herrera, Branislav Sluka, Várkonyi Bence
Középpályások: Kata Mihály, Ylber Ramadani, Mezei Szabolcs, Stefan Spirovski, Szakály Dénes, Kocsis Bence, Palincsár Martin
Támadók: Kovácsréti Márk, Miknyóczki Ádám, Bojan Miovski, Futács Márkó, Gheorghe Grozav, Kovács Mátyás

A műtéten átesett James Weir Myke Bouard Ramos társaságában vezető fizioterapeutánkkal, Fehér Józseffel idehaza készül majd.

A szakmai stáb döntése értelmében nem került be az első csapat utazó keretébe Marko Perkovic és Balázs Benjámin sem. A tavaszi idényben kölcsönben szerepel majd Nagy Barnabás (Szentlőrincen), Kosznovszky Márk és Andrija Drljo is, így ők sem utaznak, míg Vancsa Zalán a jövőjéről zajló egyeztetések miatt nem tart a kerettel.

Megkapja a lehetőséget a bizonyításra a 19 éves Miknyóczki Ádám és a 18 éves Kovács Mátyás is, ők ősszel javarészt az NB III-as együttesben szerepeltek - mostantól ők is az első keret tagjai, és természetesen az őszi idény végén a felnőtt kerethez kerülő, 19 éves Várkonyi Bence is utazik a csapattal.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman