HÍREK

Elhunyt Görözdi György

2022-01-22

Elhunyt Görözdi György

Az MTK Budapest létesítmény-fejlesztési igazgatója rövid, súlyos betegség után hunyt el életnek 65. évében.

Görözdi György a Hidegkuti Nándor Stadion bontási munkálatait megelőzően, az új létesítmény tervezési szakaszában csatlakozott a Magyar Testgyakorlók Köre Budapest munkatársi csapatához. Akkor még a kiemelt projektek igazgatójaként vezényelte le – kollégáival és a klub vezetőivel közösen – a tervpályázatot, majd az Új Hidegkuti Nándor Stadion építését, átadását.

Később, létesítmény-fejlesztési igazgatóként – magas szakmai színvonalon – irányította a Lantos Mihály Sportközpontban az atlétikai pálya elkészültét és a vívóterem felújítását, az atléták munkacsarnokának építését, de a röplabdacsarnok és a ritmikus gimnasztikázók otthonának felújítása is feladata volt.

Dolgozott a Török Gyula ökölvívóterem megújításán, a kajak-kenu telepek modernizálásán. Részt vett az Esport Aréna megépítésében, és a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia – a Józsefvárosi Pályaudvar egykori területén – készülő komplexumának előkészítésében is.

Legnagyobb projektjét, a Kerepesi úti MTK Sportpark tervezési, pályáztatási szakaszának munkáit végig irányította, felügyelte, de az építésben sajnos már nem vehet részt.

Az MTK Budapest saját halottjának tekinti Görözdi Györgyöt.

Búcsúztatásának időpontjáról természetesen beszámolunk honlapunkon.

Emlékét megőrizzük, nyugodjék békében! 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman