HÍREK

Elbúcsúztunk Belektől (VIDEÓ)

2017-02-04

Elbúcsúztunk Belektől (VIDEÓ)

Először kapott ki Törökországban az MTK Budapest

Bohemians Prága – MTK Budapest 2-1 (2-1)

Gólszerzők: Masek (4.), Bartek (34.) ill. Katona (7.)

Bohemians Prága első félidő: Berkovec - Dostál, Krch, Buchta, Švec, Havel - Hubínek, Jirásek - Mašek, Bartek, Berger

Bohemians Prága második félidő: Fryšták - Nitrianský, Buchta, Krch, Šmíd, Blecha - Jindřišek, Švec - Mašek, Kuchta, Berger

MTK Budapest: Petkovics - Baki, Grgics, Poór, Vadnai - Katona, Vogyicska, Kanta - Kolomoec, Torghelle, Ramos

Nem vesztegették az idejüket a csapatok és gyors gólváltással kezdték a mérkőzést. Előbb Masek volt eredményes Bartek passzából, majd Katona talált be, miután Ramos húzott el a szélen, és centerezett szépen középre.

Ezután picit leült a mérkőzés, de a 34. percben Bartek felrázta a kedélyeket, amikor egyéni akciója után tizenhatról remek kapufás gólt szerzett. Két perccel később ismét egalizálhattunk volna, de Poór gólját leshelyzet miatt érvénytelenítette a játékvezető.

A 38. percben Vogyicska kísérletezhetett távolról, de Fryšták a helyén volt, így 2-1-es cseh előnynél fordultak a csapatok.

A második játékrészre a Bohemians öt új embert is becserélt, míg Tamási mester fenn hagyta kezdőcsapatát. A mieink próbálkoztak becsülettel a hajrában, de igazán nagy helyzetet nem sikerült kialakítani a Prága szervezett védekezésével szemben.

A 82. percben Vaniceknek osztott ki sárga lapot a bíró, de az utolsó percekben ezen kívül említésre méltó esemény nem történt, így 2-1-re a Bohemians Prága nyerte a találkozót. A mérkőzés után Tamási Zsolt vezetőedző a Bohemians elleni találkozót és a beleki edzőtábor egészét értékelte. 

Ma friss, nagyon jó játékerőt képviselő ellenféllel tudtunk játszani, de az ilyen meccsek szolgálják igazán a csapattá érési folyamatunkat. A Prágának ez volt itt Belekben az első meccse, így érezni lehetett, hogy kevésbé fáradtak, mint mi. Öt védővel játszottak és sok íveléssel igyekeztek a kapunk elé kerülni. Sajnos gyorsan kaptunk egy gólt, de a csapat erejét mutatja, hogy szinte azonnal egyenlíteni tudtunk. Ami nagyon örömteli, hogy a második félidő közepétől ismét mi tudtunk irányítani és fizikailag az ellenfél fölé nőttünk. Összességében, amiért jöttünk az edzőtáborba, azt maximálisan meg tudtuk valósítani. Sikerült begyakorolnunk egy más játékrendszert, valamint új játékkapcsolatokat kialakítani és mérkőzésről mérkőzésre fejlődtünk. Talán a harmadik meccsen éreztem a legfáradtabbnak a társaságot, de ennek ellenére fizikailag ott is fölényben voltunk. Külön öröm, hogy plusz egy találkozót is le tudtunk kötni, így mndenki megkaphatta a meccsterhelést és több fiatal is pályára léphetett. Az edzőtáborral maximálisan elégedett vagyok, mind a körülményekkel, mind a pályán látottakkal. Sérültünk szerencsére nincsen, Vass Ádi az utolsó mérkőzést elővigyázatosságból hagyta ki. Vasárnap utazunk, hétfőn szünnap, kedden folytatjuk a felkészülést.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman