HÍREK

Együttműködési megállapodás a Zuglói Egészségfejlesztési Irodával

2020-04-14

Együttműködési megállapodás a Zuglói Egészségfejlesztési Irodával

Az iroda korábban EÜ-napot szervezett az akadémistánknak is szállást biztosító Váci Mihály Kollégiumban.

Klubunk a társadalmi szerepvállalás jegyében együttműködési megállapodást kötött a Zuglói Egészségfejlesztési Irodával. 

A ZEFI a Zugló Önkormányzat égisze alatt működő Zuglói Egészségügyi Szolgálat fenntartásában jött létre. Az iroda intézményi hátteret biztosít a betegségmegelőzési, egészségfejlesztési tevékenységhez oly módon, hogy aktívan működtetik, tartós helyi hálózatba integrálják az egészségfejlesztési tevékenységet végző szervezeteket.

A ZEFI célja, hogy javuljon a lakosság egészségi állapota, növekedjen a születéskor várható élettartam és az egészségben eltöltött életévek száma, továbbá a fejlesztés járuljon a lakosság egészségtudatosságának növeléséhez, egészségkultúrájának javításához és a krónikus betegségek megelőzéséhez.

A megállapodás értelmében az iroda szakemberei például korábban EÜ-napot szerveztek az akadémistáinknak is szállást biztosító Váci Mihály Kollégiumban (de a járványügyi helyzet miatt ez elhalasztásra került, de a későbbiekben tervben van a megrendezése), de egyik közös célunk, hogy a jövőben fokozottabban együttműködjünk ezen a téren, bevonva az betegségmegelőzési folyamatokba drukkereinket is.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman