HÍREK

Egy győzelem, egy vereség (GALÉRIA)

2018-07-14

Egy győzelem, egy vereség (GALÉRIA)

Sima győzelem a Szenice ellen, 3-1-es vereség a Monortól.

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

MTK Budapest–FK Szenice 4-0 (2-0)

Gólszerző: Bognár (5.), Lencse (45., 55.), Kanta (71., 11-esből)

MTK Budapest: Varga – Katona, Pintér, Szelin, Deutsch – Vass Patrik, Vass Ádám, Kanta (Varju, 72.), Bognár, Takács – Lencse (Kapronczai, 79.)

Vezetőedző: Feczkó Tamás

FK Szenice: Taborda – Kontaitis, Otrísal, Kotula – Tesija, Krč, Zezinho, Herrera – Castaneda, Celis, Segbe

Vezetőedző: Sztaniszlav Griga

A szombati, dupla megmérettetés a szlovák élvonalban szereplő FK Szenice elleni mérkőzéssel kezdődött. A találkozó a mi szempontunkból aligha indulhatott volna jobban, ugyanis már az ötödik percben megszereztük a vezetést: Deutsch adott kiváló labdát Lencsének, és ugyan a lövését hárította a kapus, a kipattanót Bognár gyűjtötte be, és csodálatos mozdulattal tekert a léc alá.

A szerzett gól megadta az alaphangot a meccsnek, amelyet végig domináltunk. A 14. percben Bognár majdnem megszerezte második találatát, de ezúttal centikkel fölé ment a próbálkozása. A félidő vége előtt sikerült végül megduplázni az előnyt, amikor Vass Patrik pontos beadását Lencse lőtte közvetlen közelről a kapuba.

A szünet után tíz perccel ismét Lencse volt eredményes, amikor Vass Patrik szögletét Pintér csúsztatta meg, a hosszú saroknál pedig csatárunk higgadtan bólintott a kapuba.

A 71. percben Vass Patrik lépett ki a védők mögül, de a kapus feltartotta, így büntető következhetett. Kanta állt oda a labda mögé, és higgadtan passzolt a kapuba, ezzel beállítva a 4-0-ás végeredményt.

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

Monori SE–MTK Budapest 3-1 (0-0)

Gólszerző: Szuhodovszki (61.), Tóth Barnabás (76.), Karacs (82.), illetve Kovács (83.)

MTK Budapest: Varasdi – Varju (Molnár, 69.), Balogh, Gengeliczki, Nagy Barnabás (Zana, 69.) – Farkas, Kata (Németh, 45.), Vogyicska, Kapronczai (Törőcsik, 45.), Tóth Zoltán – Ramos (Kovács, 45.)

Vezetőedző: Feczkó Tamás

Monori SE: Bozsó, Bori, Fülöp, Tóth, Karacs, Sági, Hunya, Palincsár, Tóth Á., Balogh M., Szuhodovszki

Vezetőedző: Horváth Dávid

A második mérkőzésre rengeteg fiatalnak adott lehetőséget vezetőedzőnk. Az NB II-ben szereplő Monor alakított ki több helyzetet az első játékrészben, de Varasdi bravúrjainak köszönhetően gólt nem szereztek, így 0-0-ás állásnál jöhetett a pihenő.

A második játékrész első helyzeténél azonban már nem tudott hárítani kapusunk, ugyanis Szuhodovszki az 55. percben 18-ról lőtte ki a hosszút szabadrúgásból.

A 76. percben Tóth Barna emelkedett a legmagasabbra a monori szögletnél és bólintott Varasdi kapujába, ezzel megduplázva az előnyt. Nem sokkal később ismét rögzített helyzetből volt eredményes a Monor, ekkor Karacs talált be.

Az eredményt szinte rögtön tudtuk kozmetikázni Kovács találatánál, így végül 3-1-re nyert a Monor SE.

Feczkó Tamás: – Az első mérkőzésen szervezetten és precízen játszottunk. A cél az volt, hogy nullára hozzuk le hátul, ami sikerült is. A négy gól mellett több helyzetünk is akadt, ami kimaradt, ebben fejlődnünk kell, hiszen az NB I-ben nem biztos, hogy ennyi lehetőségünk lesz. A második meccsen sok olyan fiatal lépett pályára, akik még csak egy hete végeznek edzésmunkát, és ehhez képest tisztességesen helyt álltak.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman