HÍREK

DVTK - MTK Budapest jegyinfó

2015-05-27

DVTK - MTK Budapest jegyinfó

OTP Bank Liga 30. forduló: 2015. május 31., vasárnap 16:30 Diósgyőri VTK - MTK Budapest

Gyereknap alkalmából 18 év alatti szurkolók és kísérőjük számára ingyen váltható regisztrációs jegy, míg a felnőtteknek elővételben olcsóbb a belépő. A találkozó csak szurkolói kártyával tekinthető meg.

Belépőjegy

A belépőket elővételben meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet megváltani. Ezen kívül jegyek válthatók elővételben országszerte a Ticket Express partnerirodáiban is, itt azonban előfordulhat, hogy szervizdíjat számolnak fel a belépő kiállításáért.

Az IBUSZ irodákban (a jegyáron felül 350 forint jegykiállítási díj ellenében) biztosan kaphatóak belépők a DVTK mérkőzéseire:

A mérkőzésnapon reggel 8 órakor kinyitnak a Diósgyőri Stadion pénztárai.

Az 5+1 fős csoportos jegy váltása esetén nem szükséges valamennyi jegyigénylőnek személyesen megjelennie, ilyenkor elegendő a kísérő személyes megjelenése azzal, hogy a csoport tagjai részére korábban már kiállított DVTK Klubkártya felmutatásával váltja ki a jegyeket. Az adatok a beléptetéskor kerülnek ellenőrzésre.

Belépés

A stadion kapui egy órával a mérkőzés előtt nyílnak. Megkérjük kedves szurkolóinkat, érkezzenek időben, hogy elkerüljük a fennakadást a beléptetés során!

A DVTK - MTK Budapest mérkőzés jegyárai:

Vendégjegy (N, O, P szektor) Elővételben:1.200.- Ft. Mérkőzés napján: 1.400.- Ft.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman