HÍREK

Drljo győztes gólt szerzett, Winter tizenegyest hárított - Így teljesítettek a kölcsönadottak (Videó)

2022-02-08

Drljo győztes gólt szerzett, Winter tizenegyest hárított - Így teljesítettek a kölcsönadottak (Videó)

Rovatunkban összegeztük kölcsönjátékosaink teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük majd labdarúgóink sorsát.

Mint ismert, klubunk a 2021/2022-es szezonban az NB III-ban is indított csapatot, így fiataljaink a felnőttek között fejlődhetnek tovább. Vannak viszont olyan futballistáink is, akik a másodosztályban vagy külföldön bizonyíthatnak. Kölcsönfigyelő rovatunkban az ő teljesítményükről számolunk be.

Budafoki MTE:
Bese Balázs nem állt a szakmai stáb rendelkezésére a Szeged-Csanád Grosics Akadémia ellen 3-0-ra elveszített bajnokin. Zuigéber Ákos kezdőként 52 percet játszott.

Dorogi FC:
Szerencsi Miklós végigjátszotta a III. Ker. TVE elleni mérkőzést (1-1). A 3. percben gólhelyzetbe került, de 6 méterről nem talált kaput a lapos centerezést követően. Játékosunk 22 forduló alatt 20. alkalommal volt kezdő.

Kecskeméti TE:
Varga Bencének nem volt sok dolga az FC Ajka elleni találkozón, melyet csapata 3-1-re megnyert. A kapuját egy szöglet - mely előtt nagyot mentett - utáni fejesből tudták bevenni, a meccs hajrájában pedig vetődve védett egy 18 méterről érkező lövést.

A mérkőzés összefoglalója:

FC Ajka:
Lehoczky Roland végigjátszotta a Kecskeméti TE elleni bajnokit. Csapatának nem volt könnyű dolga, ugyanis mindössze két kapus tudott leülni a kispadra a sok hiányzó miatt.

PMFC:
Bíró Bence az 59. percben lépett pályára a Budaörs otthonában. Játékosunk már pályán volt, amikor csapattársa megszerezte a találkozó egyetlen gólját.

Szentlőrinc SE:
Andrija Drljo remek mérkőzést játszott az ETO FC Győr ellen. Az 5. percben szabadrúgása a bal kapufa mellé ment, hét perccel később róla állították ki a győriek játékosát, a 42. percben pedig megszerezte csapata győztes gólját, miután a jobb oldalon kapott labdát, egy finom mozdulattal elhúzta befelé a nagy tempóban érkező Forgács mellett, aztán egy lövőcselt követően 17 méterről, középről ballal a bal alsóba lőtt. A 70. percben Törőcsik Péter váltotta. Biben Barnabás végig a pályán volt, nagy mezőnymunkával járult hozzá csapata sikeréhez.

A mérkőzés összefoglalója:
 

Békéscsaba 1912 Előre:
Winter Dániel a második “tavaszi” fordulóban is kezdő volt a Tiszakécske ellen. A 45. percben balra vetődve büntetőt hárított, de együttese a 72. és a 73. percben kapott fejesgóllal 2-1-re veszített.

A teljes mérkőzés, a hárított büntetőt 59:30-tól:

Tiszakécskei LC:
Kosznovszky Márk végig a pályán volt a Békéscsaba ellen (2-1). A 22. percben centikkel tekert a kapu fölé, majd a félidő legvégén kiharcolt egy tizenegyest, mely azonban kimaradt.

Nyíregyháza Spartacus FC:
Kaka Godwords kispados a Szombathelyi Haladás elleni idegenbeli győztes bajnokin hétfő este (2-1).

Sönderjyske:
Prosser Dániel és csapata számára február 18-án folytatódik a dán bajnokság.

Fotó: facebook.com/szentlorincse

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman