HÍREK

Döntően hibázott a Meccs embere

2015-03-16

Döntően hibázott a Meccs embere

Sokáig sérült volt, akkor, amikor első osztályú mérkőzéseinek számát kellett volna gyarapítania, és a meccsrutint megszereznie. Általános volt a vélemény, gyengült a védelem tengelye. Baki Ákos tavaszi játéka megcáfolta a kétkedőket.

– Gratulálok! A szurkolók szavazatai alapján Ön lett a mérkőzés játékosa.

– Köszönöm szépen! Örülök a szurkolók szavazatának, de annak kevésbé, hogy nem győztes mérkőzésen nyertem el a címet. – oszlatta el a felhőtlen boldogságot Baki Ákos. – Boldog vagyok, hogy így döntöttek, de nem vagyok teljesen elégedett a játékommal.

– Miért!

– Az elején voltak pontatlanságok a játékomban és, sajnos, a gól előtt is én hibáztam. Nem fogtam elég szorosan Feczesint. – ostorozta magát tovább a langaléta atléta. – A védőnek az a dolga, hogy szorosan fogja a csatárt. A csapatot kell dícsérni, mert ember-, és gólhátrányban is megpróbáltuk megnyerni a mérkőzést.

– Ennyi erővel hibáztathatta Garami mester azokat is, akik hagyták a kapu elé tekerni a labdát.

– Nem, én hibáztam. A védőnek olyan felelősségteljes a dolga, hogy nem hibázhat. – így a futballista. – A csatárnak ilyenkor nem szabad fejelnie, meg kellett volna akadályoznom.

– Nehéz időszakon lépett túl, a tavaszi három mérkőzés viszont jól sikerült, kifejezetten jól.

– Hosszú sérüléshullám után végig tudtam dolgozni a felkészülési időszakot. Most az a tervem, hogy kihasználhassam a lehetőségeket. Minél több mérkőzésen szerepeljek.

– A Tavasz meccse után következik a Tavasz meccse2.

– A Vidi mérkőzés előtt azt mondtam, hat pontot kell szereznünk, mostanra ez már csak három lehet. – beszélt bizakódón Baki Ákos, a Videoton elleni összecsapás embere. – Dacára annak, hogy Vukmir kiállítása nehezíti helyzetünket, meg kell szereznünk a három pontot!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman