HÍREK

Döntetlent játszott NB III-as csapatunk a Dabas otthonában

2022-09-04

Döntetlent játszott NB III-as csapatunk a Dabas otthonában

Az első félidőben megszerezte a vezetést Horváth Dávid vezetőedző csapata, de egy kezezést követő büntetőből egyenlített a Dabas.

Az MTK Budapest II a 7. fordulóban a tabellán 6. Dabas otthonában lépett pályára. Horváth Dávid vezetőedző az első keret játékosai közül ezúttal Balázs Józsefre, Palincsár Martinra, Várkonyi Bencére, Nagy Barnabásra, Biben Barnabásra és Barkóczi Benedekre számíthatott.

Ezúttal kevesebb lehetőséget hozott a találkozó, mint a korábban megszokottak. A 22. percben Molnár Ádin lapos, pattogó lövése suhant el a jobb kapufa mellett, fél óra játék után Lettner löketét tolta fölé Balázs.

A 34. percben megszereztük a vezetést. Merényi ívelt a jobb szélre szépen Juhász Leventéhez. Szélsőnk ugyan nem a kapu felé, hanem egyenesen, az alapvonal irányába indult el, de felnézett és az érkező Barkóczi felé játszott. A becsúszó Forgács lábán a labda felperdült és a kapuba hullott (0-1).

A 41. percben Nagy Barnabás szöglete szállt át a hosszúra Molnár Ádin felé. Szélsőnk átvette és éles szögből, 8 méterről lőtt, Berta kapus fogta. A szünetben Horváth Dávid vezetőedző a két szélen változtatott: Molnár és Juhász helyett Kapronczay és Törőcsik álltak be, a lecseréltek pozícióját Palincsár és Merényi vették át.

A második játékrészben már kevesebb lehetőség alakult ki. A 70. minutumban Erős bal oldali szabadrúgását kezelte le Dudás az ötös közelében. A hátvéd már közel járt ahhoz, hogy közvetlen közelről a kapuba bombázzon, de Godwords az utolsó pillanatban óriásit mentett. Két perccel később Tóth jobb oldali beadásába Kókai tette bele a lábát helyzetben, de túl gyengén, a játékszer elkerülte a kaput. Néhány másodperccel később viszont váratlanul büntetőhöz jutott a Dabas.

Godwords Kókai szorításában birtokolt egy pattogó labdát, ám kézzel véletlenül hozzáért. A játékvezető tizenegyest ítélt, a labda mögé pedig Kiss Krisztián állt és a kapuba lőtt (1-1).

Az egyenlítést követően még inkább felpörgött a játék. A 77. percben Kapronczay lőtt 20 méterről - Berta magabiztosan fogta -, öt minutummal később pedig egy kifejelt szögletet emelt vissza másodjára is a hazai együttes, Sziklási 6 méterről bólintott mellé. A 85. percben Barkóczi tolt balról közép felé és váratlanul visszahúzta a rövidre, de a labda elsuhant a kapufa mellett.

 

 

NB III Közép csoport, 7. forduló
Dabas-Wellis Sportpark

Meton-FC Dabas - MTK Budapest II 1-1

Gólszerzők: Kiss K. (74.), illetve Forgács (34., öngól)

Meton-FC Dabas: Berta - Tóth D., Dudás, Forgács, Kiss Á. (Szabó D., 46.) - Kiss K., Domokos, Erős, Kókai (Lux, 91.) - Lettner, Szabó L. (Sziklási, 32.)

MTK Budapest II: Balázs J. - Palincsár (Balogh M., 79.), Godwords, Várkonyi, Nagy B. - Merényi, Szőke - Juhász L. (Kapronczay, 46.), Biben, Molnár Á. (Törőcsik, 46.) - Barkóczi

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman