HÍREK

Döntetlen Csákváron

2023-03-19

Döntetlen Csákváron

Ezúttal sem kaptunk gólt, de a helyzeteink ma kimaradtak.

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

Aqvital FC Csákvár–MTK Budapest 0-0

Csákvár, Tersztyánszky Ödön Sportközpont

Vezette: Lovas László (Horváth, Punyi, Márkus)

Sárga lap: Karacs (41.), Zelizi (88.), Vaskó (88.), László (90.) illetve Varju (65.), Bognár (75.)

Aqvital FC Csákvár: Zelizi – Alaxai (Dulló, 74.), Vaskó, Karacs, László – Tamás, Mészáros, Gazdag (Janyickij, 74.), Posztobányi (Torvund, 64.), Komáromi (Baracskai, 29., helyette Körmendi 74.) – Hornyák

Vezetőedző: Tóth Balázs

MTK Budapest: Csenterics – Varju, Kocsis, Bobál, Vadnai – Bognár, Kata, Zuigeber (Palincsár, 79.) – Kovács Mátyás (Zsóri, 68.), Németh, Spalek (Mezei, 52.)

Vezetőedző: Horváth Dávid

A Merkantil Bank Liga 28. fordulójában az Aqvital FC Csákvár otthonába látogattunk. Volt miért visszavágnunk, hiszen az odavágón 4-1-re a Csákvár nyert.

A 15. percben láttuk az első helyzetet, ekkor Bognár beadására Zuigeber érkezett, de jobb lábas lövését magabiztosan védte a kapus. Egy perccel később Alaxai ívelt középre a jobb oldalról, Hornyák fejesét bravúrral hárította Csenterics.

A 17. percben Komáromi lőtt éles szögből bal lábbal, ám a labda elsuhant a kapu mellett. Két perccel ezt követően Bognár ugratta ki remekül Némethet, aki kapásból lőtt, de Zelizi ki tudta ütni a játékszert.

A 21. percben Kovács Mátyás cselezgetett a jobb oldalon, jobb lábas lövését szögletre mentette Zelizi. Három perccel később bal lábbal próbálkozott Kovács Mátyás, viszont Zelizi ezúttal is jó helyen volt.

A 27. percben Vadnai tűnt fel a vendégek kapuja előtt, remekül kanalazott kapura, Zelizi óriási védett. A 34. percben a Csákvár vezetett veszélyes ellentámadást, melynek végén Tamás lőtt mellé. Három perccel később Németh lőtt kevéssel a kapu mellé 18 méterről.

A 39. percben Kocsis beadását Zuigeber csúsztatta mellé. Két perccel később Bognár 40 méterről, szabadrúgásból próbált meg túljárni Zelizi eszén, a labda épphogy elment a kapu felett. Ugyan több helyzetet is kidolgoztunk, nem sikerült betalálni az első félidőben.

A második játékrész első lehetősége az 51. percben adódott: Németh ugratta ki a jobb oldalon felfutó Varjut, aki nagy helyzetben a rövid sarok mellé lőtt. A 69. percben Alaxai beadása után Hornyák fejelt nem sokkal a kapu mellé.

A 71. percben gyönyörű támadást vezettünk, melynek a végén Kata került a földre, a bíró nem ítélt büntetőt. A 83. percben Bognár távoli szabadrúgását védte a hazaiak kapusa. Egy perccel később Kocsis adott be a jobb oldalról, a rendkívül veszélyes beadás azonban elsuhant a kapu előtt.

A 87. percben Varju passzolt Palincsárhoz, aki a tizenhatoson belülről lőhetett, de az egyik védőről szögletre pattant a labda. Két perccel később Kata beadását Zsóri fejelte kapura, de Zelizi ezúttal is védett. A hosszabbításban újra Kata beadása után fejelhetett Zsóri, de gól ebből sem lett.

Hiába voltunk sokat az ellenfél kapuja előtt a második félidőben, gólt nem sikerült szerezni, így egy ponttal zártuk a fordulót.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman