HÍREK

Döntetlen az első edzőmeccsen Szlovéniában

2021-07-06

Döntetlen az első edzőmeccsen Szlovéniában

Első szlovéniai felkészülési meccsünkön 1-1-re zártunk a bajnoki rajtra készülő szlovén NK Bravo ellen, gólunkat Grozav szerezte.

Mezőnyjátékkal indult az NK Bravo elleni felkészülési találkozó, amelyen Prosser távoli lövése jelentette az első veszélyt bő negyedórát követően. A 20. percben viszont előnybe került a szlovén csapat, amelyik egy védelmi hibát használt ki.

A folytatásban állandósult a fölényünk, de nem találtunk fogást a Bravo védelmén. Egészen a 34. percig, amikoris a Vancsa lövése utáni kipattanót Grozav értékesítette. Herrera felfutása és kapu mellé ment lövése zárta az első játékrészt, 1-1-el fordultak a csapatok.

Fordulás után is mi irányítottunk, szinte folyamatosan az ellenfél térfelén folyt a játék. Dimitrov oldalszabadrúgása jelentette az újabb esélyt, de légiósunk nem sokkal tévesztett. Majd Kovácsréti percei következtek, aki három alkalommal is komoly veszélyt okozott, de kimaradtak a lehetőségek.

A második félidőben a már a bajnoki rajtra készülő ellenfél még mélyebben védekezett, így folyamatosan ott voltunk az ellenfél kapuja előtt - pozitívum, hogy gyakran meg tudtuk bontani a Bravo védelmét.

Az utolsó negyedórában Drljo előtt is adódott helyzet, majd Kovács Máté eresztett meg egy remek lövést, ám a kapus menteni tudott. A lefújás előtt szintén fiatal középpályásunk lőtt alig mellé, újabb gól így nem esett, 1-1-re zártunk a szlovén bajnokság 5. helyezettje ellen. 

Folytatás pénteken a horvát HNK Rijeka ellen, szintén az edzőtáborban.

A mérkőzés adatlapja, az összeállítások és az élő közvetítés itt található.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman