HÍREK

Döntetlen a Kisvárda ellen

2023-08-11

Döntetlen a Kisvárda ellen

Egy ponttal zártuk a harmadik fordulót.

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

MTK Budapest–Kisvárda Master Good FC 0-0

Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion, 1979 néző

Vezette: Rúsz Márton (Erdős, Szécsényi, Aradi, Urbán, Kovács, Zimmermann)

MTK Budapest: Demjén – Várkonyi (Kovács Mátyás, 46.), Kádár, Bobál – Hej, Kata, Thiam, Bognár (Stieber, 70.), Antonov – Németh (Molnár, 83.), Zsóri (Zuigeber, 70,)

Vezetőedző: Horváth Dávid

Kisvárda Master Good: Kovács Marcel – Cipetic, Jovicic, Széles – Navratil (Kovacic, 59.), Makowski (Camaj, 59.), Lucas (Szőr, 83.), Körmendi (Ötvös, 46.), Vida – – Mesanovic, Spasic (Ilievski, 73.)

Vezetőedző: Milos Kruscic

Az OTP Bank Liga harmadik fordulójában a Kisvárda Master Good együttesét láttuk vendégül. Milos Kruscic alakulata az első fordulóban 2-0-ra győzött a Zalaegerszeg ellen, ám a második körben 3-1-re kikapott a Kecskemét otthonában. Horváth Dávid két helyen változtatott a Zalaegerszeg elleni csapatunkon: Stieber helyett Zsóri, Kovács Mátyás helyett pedig Várkonyi került a kezdőbe.

A mérkőzés előtt csapatkapitányunkat, Kata Mihályt köszöntöttük, aki 100. felnőtt bajnoki mérkőzésén lépett pályára. A nyolcadik percben Kata majdnem gólpasszal jubilált, de szép lekészítése után Bognár 14 méterről picivel a bal alsó sarok mellé lőtt. A 14. percben Antonov ment el a bal szélen, majd Katához passzolt, aki 20 méterről tüzelt, de a középre tartó lövést védte Kovács Marcel.

A 15. percben újra Antonov beadása okozott veszélyt, a labda ezúttal is Bognárhoz került, ám középpályásunk ígéretes próbálkozását blokkolták. Hét perccel később gyors kontrát vezetett a Kisvárda, melynek végén Mesanovic fejelte le a labdát Makowski elé, aki kapásból lőtt, de Demjén szépen ütötte ki a labdát.

A 27. percben a jobb oldalról adott be Navratil, középen Spasic érkezett és lőtt kapásból, ám Demjén óriási bravúrral hárított. A 38. percben jött az újabb lehetőség: a Kisvárda térfelén szereztünk labdát, majd Bognár ugratta ki Zsórit, aki picit kiszorított helyzetből, ballal lőtt, viszont Kovács Marcel lábbal hárítani tudott.

A második játékrész harmadik percében Széles távoli lövését védte könnyedén Demjén, majd az ellentámadásból a csereként beálló Kovács Mátyás ment el a jobb szélen, éles szögből eleresztett lövését azonban hárította Kovács Marcel.

Az 52. percben az addigi legnagyobb helyzetet láthattuk: Hej jött át zavartalanul a középpályán, remekül adott be Zsórihoz, aki a tizenhatoson belül levette a labdát, majd 7 méterről lőtt, ám a kapuba tartó próbálkozásba hősiesen belelépett egy hazai hátvéd.

Az 57. percben Kata szólója után Bognár elé került a labda, aki ballal a jobb alsót célozta meg 17 méterről, Kovács Marcel óriásit nyújtózva védett. A második félidő első 15 percében egyértelműen a mi csapatunk állt közelebb a gólhoz.

A 64. percben Ötvös közel 30 méterről bombázott szabadrúgásból, Demjén gond nélkül ütötte ki a játékszert. A 76. percben ismét a jobb oldalon vezettünk veszélyes akciót: Németh indította Kovács Mátyást, aki szépen lépett be a tizenhatoson belülre, jól gurított vissza, de Zuigeber lövését blokkolták.

A 82. percben Kovács Mátyás gyönyörűen verte meg emberét, majd vitte le az alapvonalra a labdát, beadása az egyik védőről a kapus kezébe pattant. A hosszabbításban Ilievski kapta meg a labdát a tizenhatos jobb sarkán, majd cselezett a bal lábára, a hosszúra tartó lövést Demjén szögletre ütötte. Újabb lehetőség nem adódott, gólnélküli döntetlen lett a mérkőzés vége. 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman