HÍREK

Döntetlen a Honvéd elleni edzőmeccsen

2024-01-24

Döntetlen a Honvéd elleni edzőmeccsen

Két gól esett az újabb felkészülési találkozón.

A Bp. Honvéd ellen folytattuk a felkészülést, a meccset a Rácz - Hej, Kádár, Kocsis - Spalek, Kata, Horváth A., Bognár, Antonov - Jurina, Németh K. összeállításban kezdtük. 

A meccs elejétől mi próbáltunk irányítani, de a félidő első felében kevesebb lehetőség volt a kapuk előtt. Az első veszélyesebb próbálkozás Antonov szabadrúgása volt, a labda azonban a kapu fölé ment. Nem sokkal később Bognár szögletére Jurina robbant be, ő azonban a kapu mellé csúsztatott. 

Félórát követően ismét Jurina került helyzetbe, Tujvel azonban nagyot mentett ziccerben. A 37. percben cserére kényszerültünk, Némethet bokasérülés után kellett lecserélni - az első diagnózis alapján nem komoly a baj. A félidő hajrájában még két lehetőségünk volt: egy visszagurított labdát Jurina lőtt el, Tujvel a léc alól mentett, a kipattanót Molnár lőtte fölé. A Honvéd Kerezsi révén veszélyeztetett, de nem született gól az első 45 percben.

A szünetben Stieber váltotta Jurinát. Fordulás után a Honvédé volt az első esély, Kocsis D. lövése kerülte el a kaput, majd Kerezsi próbálkozását hárította vetődve Rácz. A 61. percben egy kézre lőtt labda után büntetőből szerzett vezetést ellenfelünk, Holman higgadtan helyezett a hálóba (0-1).

Újabb cserék következtek: Horváthot Kosznovszky, Kocsist Nagy Zsombor váltotta. Nem sokkal később egyenlíthettünk volna, miután Stieber került helyzetbe, de 11 méteres tekerését Gyetván a jobb sarok elől hárította bravúrral. A 65. percben egy szöglet után aztán Hej helyezett 12 méterről félmagasan a bal sarokba (1-1).

A folytatásban már csak kisebb lehetőségek akadtak, Horváth Nikolasz átlövése volt a legveszélyesebb, de Rácz a helyén volt. A mieinknél az utolsó 10 percre Vadnai, Kovács M., Varju és Végh is pályára lépett (Kádár, Spalek, Kata és Antonov helyére.)

A mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult. A bajnoki főpróbára szombaton kerül sor, a szlovák Banská Bystrica lesz az ellenfelünk a stadionban 13:00-kor - a találkozó nyilvános lesz.  

A teljes találkozó visszanézhető itt:

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman