HÍREK

Döntetlen a Dunaújváros otthonában

2024-04-07

Döntetlen a Dunaújváros otthonában

Egy ponttal zárta NB III-as csapatunk a 23. fordulót.

NB III. Dél-Nyugati csoport 23. forduló

Dunaújváros–MTK Budapest II. 1-1 (1-0)

Dunaújvárosi Stadion

Vezette: Dobai János (Sáfárik, Szabó)

Gólszerző: Tapiska (4.), illetve Antal (63.)

Sárga lap: Jakab (33.), Rédling (74.) Molnár László (80.), illetve Kenesei (29.)

Dunaújváros: Halasi – Horváth, Péter (Marlen, 60.), Stampfel, Bata, Jakab, Tapiska, Szepessy, Vörös (Rédling, 60.), Molnár Márkó (Molnár László, 75.), Puskás

Vezetőedző: Dr. Dobos Barnabás László

MTK Budapest II.: Balázs – Béres, Farkas (Ebot, 46.), Csányi (Antal, 33.) – Anokye, Molnár Kevin, Stumpf, Asante – Bene (Herczeg, 46.), Kenesei (Kustudic, 75.), Földi (Mohai, 88.)

Vezetőedző: Kanta József

NB III-as csapatunk a bajnokság 23. fordulójában a Dunaújváros együtteséhez látogatott. Nem kezdődött jól a találkozó számunkra, hiszen a negyedik percben Tapiska találatával megszerezte a vezetést a hazai alakulat.

A korai bekapott találat mellett a pálya talaja sem segítette a dolgunkat, így újra inkább a küzdelem és a párharcok domináltak a szép játék helyett. Emellett több cserére is kényszerültünk, ugyanis Csányi és Bene sem tudta folytatni a játékot.

A második félidőre szerkezetet is változtattunk, ami meghozta az eredményt: a 63. percben Antal gyönyörű távoli lövésével sikerült egyenlítenünk, ám a fordítás már nem jött össze, így 1-1-es döntetlennel zárult a mérkőzés.

Kanta József: – Nem a szép futballról szólt ez a találkozó, és a pálya talaja sem tette lehetővé a folyamatos játékot. Súlytalanok voltunk előre a meccs elején, és a korai bekapott gól sem segített. Meg kellett küzdenie a játékosoknak az egy pontért, amit meg kell becsülnünk. Nagyon nehéz, harcos összecsapás volt. Gyönyörű góllal egyenlítettünk, sikerült kihasználni, hogy vannak remekül rúgó játékosaink. Fontos pont, örülök neki, hogy tudnak küzdeni a játékosaink, és nem hagyják magukat legyőzni.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman