HÍREK

Döntés született több játékosunk kölcsönadásáról

2022-01-20

Döntés született több játékosunk kölcsönadásáról

Fiatal futballistáink a fejlődésük és a több játéklehetőség érdekében máshol kezdik a tavaszi szezont.

Mostanra több játékos sorsáról is döntés született, az alábbiakban róluk adunk hivatalos helyzetjelentést:

Mint arról már beszámoltunk, Nagy Barnabás visszatér Szentlőrincre, ahol az előző bajnoki idény során is szerepelt. A 21 éves baloldali védő hét bajnokin játszott ősszel NB I-es csapatunkban.

Nagy nem egyedül szerződik kölcsönbe Szentlőrincre, hiszen Andrija Drljo is vele tart az NB II-es klubhoz. A 19 éves bosnyák U21-es válogatott támadó ősszel négy bajnokin játszott felnőtt csapatunkban, míg az NB III-ban 12 mérkőzésen kapott lehetőséget.

Mint ismert, a klubnál szerepel kölcsönben Biben Barnabás és Törőcsik Péter is, míg Kovács Máté a tavaszi idényre csatlakozik az NB III-as csapatunkhoz.

Szintén a másodosztályban folytatja kölcsönben Kosznovszky Márk, aki ősszel hat bajnokin játszott az NB I-ben.  A 19 éves középpályás a Tiszakécske együttesét erősíti majd a következő hónapokban.

A tavaszi idényben is eddigi klubjánál szerepel kölcsönben Lehoczky Roland (Ajka), Bíró Bence (PMFC), Varga Bence (Kecskemét), Bese Balázs, Zuigéber Ákos (Budafok), Szerencsi Miklós (Dorog), Winter Dániel (Békéscsaba). 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2023-09-30 17:00 Új Hidegkuti Nándor Stadion

MTK BUDAPEST

VS

FERENCVÁROSI TC

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman