HÍREK

Dimitrov minimum egy hónapra kidőlt a durva belépő után

2020-10-26

Dimitrov minimum egy hónapra kidőlt a durva belépő után

Nem úszta meg a középpályás a szabadrúgást és lapot sem érő esetet.

Mint arról beszámoltunk, Srdjan Dimitrovot a Kisvárda elleni bajnoki találkozó elején egy taposás után le kellett cserélni.

Bár az eset szabadrúgást és lapot sem ért, várható volt, hogy a frissen igazolt középpályás nem ússza meg egy könnyű sérüléssel. Az éppen a hiányzók pótlására igazolt támadó középpályás átesett a szükséges orvosi vizsgálatokon: az előzetes diagnózisoknak megfelelően részleges külső bokaszalag szakadása van, így optimális esetben is minimum egy hónapra kidőlt. Dimitrovra konzervatív kezelés - gyógytorna, fizikoterápia - vár a következő hetekben, így több bajnoki meccsünkön nem lesz hadra fogható.

Véglegessé vált az is, hogy Baki Ákosra műtét vár. A védő még a Vasas elleni felkészülési meccsen szenvedett vállsérülést, a részleges ficamodás műtéti korrekciót igényel, amelyre a jövő héten kerül sor. A játékos várható felépülése 3 hónapot vesz majd igénybe.

Ami a jó hír: a hétvégén még pihenő Kata Mihály már felépült izomsérülése után, ahogy Palincsár Martin is edz már betegsége elmúltával (influenzás tünetei voltak).

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman