HÍREK

Dimitrov minimum egy hónapra kidőlt a durva belépő után

2020-10-26

Dimitrov minimum egy hónapra kidőlt a durva belépő után

Nem úszta meg a középpályás a szabadrúgást és lapot sem érő esetet.

Mint arról beszámoltunk, Srdjan Dimitrovot a Kisvárda elleni bajnoki találkozó elején egy taposás után le kellett cserélni.

Bár az eset szabadrúgást és lapot sem ért, várható volt, hogy a frissen igazolt középpályás nem ússza meg egy könnyű sérüléssel. Az éppen a hiányzók pótlására igazolt támadó középpályás átesett a szükséges orvosi vizsgálatokon: az előzetes diagnózisoknak megfelelően részleges külső bokaszalag szakadása van, így optimális esetben is minimum egy hónapra kidőlt. Dimitrovra konzervatív kezelés - gyógytorna, fizikoterápia - vár a következő hetekben, így több bajnoki meccsünkön nem lesz hadra fogható.

Véglegessé vált az is, hogy Baki Ákosra műtét vár. A védő még a Vasas elleni felkészülési meccsen szenvedett vállsérülést, a részleges ficamodás műtéti korrekciót igényel, amelyre a jövő héten kerül sor. A játékos várható felépülése 3 hónapot vesz majd igénybe.

Ami a jó hír: a hétvégén még pihenő Kata Mihály már felépült izomsérülése után, ahogy Palincsár Martin is edz már betegsége elmúltával (influenzás tünetei voltak).

Kapcsolódó cikkek

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman