HÍREK

Deutsch Bence továbbra is kék-fehérben (VIDEÓ+GALÉRIA)

2018-05-09

Deutsch Bence továbbra is kék-fehérben (VIDEÓ+GALÉRIA)

„Nem kellett sokat gondolkodnom.”

Balhátvédünk, Deutsch Bence 2020-ig kötelezte el magát. A 25 éves játékos tavaly még kölcsönben szerepelt, idén azonban az egyik alappillérévé vált a védelemnek, így számára nem volt különösebben nehéz a döntés.

– Nem kellett sokat gondolkodnom, hogy maradjak-e, rendkívül megörültem, hogy a szerződésem lejárta előtt megkeresett a klub. Körülbelül kétszer beszéltünk erről Polyák Balázzsal, mielőtt aláírtam. Fontos, hogy érzem a bizalmat az egyesület irányából, és hogy jövőre az NB I-ben bizonyíthatok, remélhetőleg továbbra is stabil kezdőként – kezdte játékosunk, aki arról is beszélt, mennyire fontos számára az ismerős légkör.

– A nevelőegyesületemről van szó, így természetesen kötődöm a klubhoz, ráadásul az öltözőben is kialakultak már barátságok, és az edzői stábbal is egyre jobb a viszonyom.

A szezon elején – a Csákvár ellen – Bence kezdte meg a gólgyártást, ezzel a találattal indultunk el az OTP Bank Liga felé, de azóta ezen a fronton nem villogott annyira, bár nem is ez a dolga.

– Nem ez az elsődleges feladatom, de tavaly – amikor kölcsönben voltam – hatszor voltam eredményes, így képes vagyok az ellenfél kapuja előtt is hozzájárulni a győzelmekhez. Az első mérkőzés után mindössze egy gólt szereztem, igaz, az nagyon kedves emlék számomra, hiszen rendkívül szép találat volt az Újpest ellen, a Magyar Kupában. Még van hátra négy meccs, remélhetőleg sikerül megduplázni az eddigi bajnoki találataim számát – mondta mosolyogva.

Polyák Balázs, az MTK Budapest sportigazgatója így vélekedett az szerződés aláírása után: – Bence sokat tett azért, hogy ismét az első osztályban szerepelhessünk. Örülök, hogy továbbra is minket erősít.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman