HÍREK

Dani 2021 nyaráig meghosszabbította a szerződését (VIDEÓ)

2017-12-08

Dani 2021 nyaráig meghosszabbította a szerződését (VIDEÓ)

Nem volt nehéz a döntés szélsőnk számára.

Gera Dani a 2014/2015-ös szezonban mutatkozott be csapatunkban, amikor a Haladás ellen a 81. percben lépett pályára, és már a 86. percben gólpasszal vétette észre magát.

– Természetesen emlékszem arra a találkozóra, hiszen a becserélésem után szinte rögtön gólt szereztünk a beadásomból, úgyhogy nagyon szép emlékről van szó.

Dani azóta egyre többször szerepelt a kezdőcsapatban, és 22 éves korára már alapemberré nőtte ki magát. Idén Feczkó Tamás irányítása alatt eddig 15 bajnoki meccsen háromszor volt eredményes, emellett pedig két Magyar Kupa találkozón kétszer talált be az ellenfelek kapujába.

A szélső játékos idén nemcsak mezőnygólokkal, hanem szabadrúgás-találatokkal is megörvendeztette a közönséget, hiszen kétszer is rögzített helyzetből szerzett gólt. Dani azt is elmondta, miben fejlődött a legtöbbet azóta, hogy bemutatkozott a felnőtteknél.

– Azóta sokkal erősebb vagyok, így könnyebben állok bele a párharcokba, és jövök ki belőlük győztesen.

Sportigazgatónk, Polyák Balázs így nyilatkozott az aláírás után: – Dani játéktudásával és győztes mentalitásával a jelen és a jövő MTK-jának egyik alappillére. Boldog vagyok, hogy hosszú távon számolhatunk vele.

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman