HÍREK

Csenterics bravúrjaival maradt benn a BVSC, Balogh M. góllal zárta a szezont, Molnár is aktív volt - Így teljesítettek a kölcsönadottak

2024-05-27

Csenterics bravúrjaival maradt benn a BVSC, Balogh M. góllal zárta a szezont, Molnár is aktív volt - Így teljesítettek a kölcsönadottak

Rovatunkban összegeztük kölcsönjátékosaink teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük labdarúgóink sorsát.

ZTE FC:
Várkonyi Bence és csapata számára már befejeződött a szezon.

Szeged-Csanád Grosics Akadémia:
Zuigéber Ákos nem kapott játéklehetőség a PMFC otthonában rendezett szezonzárón (1-1).

Tiszakécskei LC:
Lehoczky Roland végigjátszotta az Aqvital FC Csákvár otthonában 2-1-re megnyert bajnokit. Csapata hiába maradt veretlen az utolsó hat fordulóban, kiesett a harmadosztályba.

HR-Rent Kozármisleny:
Molnár Ádin kezdőként 79 percet kapott a Nyíregyháza Spartacus FC ellen (0-2). A bajnok ellen aktívan futballozott játékosunk, volt több, gólt ígérő passza, de a helyzetek kimaradtak.

Pécsi MFC:
Miknyóczki Ádám végig a pályán volt a Szeged-Csanád Grosics Akadémia ellen (1-1), együttese kiesett az NB II-ből.

BVSC-Zugló:
Csenterics Adrián az utolsó fordulóban is kezdőként kapott lehetőséget. Kapusunk a Budapest Honvéd ellen több magabiztos védés mellett a mérkőzés elején és végén is nagy bravúrt mutatott be, csapata pedig a 0-0-ás döntetlennel megőrizte NB II-es tagságát. Fiatal kapusunk remek szezont produkált, hiszen 11 alkalommal maradt érintetlen a hálója, ezzel a mutatóval kiemelkedik az NB II-ben védő kapusok közül.

Budafoki MTE:
Zsóri Dániel kezdő volt, a 90. percben cserélték le. Csapata vezető góljánál ő adta a gólpasszt a Kolorcity Kazincbarcika SC otthonában (1-1). Merényi Ádám eltiltás miatt kihagyta a találkozót.

Gyirmót FC Győr:
Szőke Gergő nem volt kerettag a Szombathelyi Haladás elleni szezonzárón (2-1).

BKV Előre:
Balogh Máté kezdőként 81 percet kapott az NB III utolsó fordulójában, a Cegléd elleni 10-0-ra megnyert összecsapáson egy gólt szerzett.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-08-03 19:45 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman