HÍREK

Csak így tovább, vagy kicsivel jobban!

2014-10-16

Csak így tovább, vagy kicsivel jobban!

Jó fiú. A világért sem tegezett volna vissza, hiába ajánlottam. Nyilván meglepődött, már önmagában, a telefonos megkeresésen is. Udvarias. Az fordult meg a fejemben: nem túl rendesek ezek a srácok? Biztosan megvannak az ő stiklijeik is. Hajdú Ádám két gólt lőtt a balmazújvárosi Ligakupa-mérkőzésen.

– Nem mondanám, hogy nagy hagyomány volt, de mindenki rajongott a családban a fociért, így a támogatásukkal kezdtem el a pályafutásomat. – kezdte Ádám.

– 13 éves koromban gondoltam úgy, hogy nagyobb klub, jobb fejlődési lehetőséget kínálhat így felkerestük a korosztályom MTK-s edzőjét, és lehetőséget kaptam, hogy megmutassam a tudásom. Ebből lett néhány újabb próbajáték, majd végül Budapestre kerültem. A stílus volt az egyik fő ok, ami miatt az MTK-ban szerettem volna játszani. A rövidpasszos, kombinatív futballt szeretem és legjobban ez illik hozzám – folytatta a 21 éves középpályás. 

– Erősségeimnek a kombinációs készséget, a pályán való látást és a bal lábamat mondanám. A labdaszerzésben és agresszivitásban viszont kell még fejlődnöm, és persze az ember gyengébbik lábának sem árt, ha javul.

Pici gondolkodás után így folytatta: – Jelen pillanatban van némi hiányérzetem, hiszen – mint minden játékos – én is szeretnék a legmagasabb szinten futballozni, és kipróbálni, hogy ott mit érek. Igyekszem arra koncentrálni, hogy ha megkapom a lehetőséget, a lehető legjobbat nyújtsam és folyamatosan fejlődjek. Remélem, ebben a szezonban tudok egy fokot lépni a létrán. Jelenleg úgy érzem, sikerült javulnom azokban a dolgokban, melyeket kértek tőlem – fejezte be Hajdú Ádám, ám a végén még hozzátette: 

– Nem tudom mi lesz velem 5 év múlva, de igyekszem minél feljebb, előrébb jutni...

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman