HÍREK

Célkeresztben a Honvéd

2016-03-08

Célkeresztben a Honvéd

Lázasan készül az MTK Budapest együttese a holnapi, Budapest Honvéd elleni találkozóra, melyre Dunaújvárosban kerül sor. Az edzésen jártunk.

Erőtlen, mégis kedélyjavító napsütés fogadja az öltözőből a hátsó edzőpálya felé tartó Kanta Józseféket, kedd délelőtt, a Lantos Mihály sporttelepen. A kék-fehérek a szerdai, Budapest Honvéd elleni rangadóra készülnek Teodoru Vaszilisz vezetésével.

Jó hangulatban, egymást heccelve kezdenek – két csoportra osztva – cicázni a játékosok a tréning elején. Hangosan számolják a sikeres passzokat, ezzel is cukkolva a kör közepén fáradozó két társukat.

Ezt követően a Steven Vanharen által összeállított gyakorlatokat végzik a játékosok. A belga szakember fáradhatatlanul instruálja Vass Ádámékat: ha kell biztat, szükség esetén pedig ösztökéli a csapatot, mindezt ráadásul két nyelven. 

„Hajrá Fradi!” – kurjantja el magát többször is a tréninget az edzőpálya melletti benzinkút parkolójából figyelemmel követő pocakos úr, akiről nem tudni, hol járhatott november 21-én. Mindenesetre a játékosok jól reagálnak: széles mosoly kíséretében engedik el fülük mellett az úriember megjegyzéseit, aki reakció hiányában inkább visszaül Ladájába, és távozik.

A csapat végül egymás közti játékkal zárja a gyakorlást, ahol – a megkülönböztető trikók kiosztásából kiindulva – a szerdai várható kezdőcsapat méri össze erejét a cserékkel. Azt mindenesetre öröm látni, hogy még az edzésen is hogy versengenek egymással a játékosok, presztízskérdést csinálva minden egyes megszerzett labdából, szerelésből, gólból.

OTP Bank Liga 24. forduló: MTK Budapest – Budapest Honvéd
2016. március 9. szerda 18:00 óra Dunaújváros, Dunaferr Aréna

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman