HÍREK

Cegléd után, Csaba előtt

2017-08-08

Cegléd után, Csaba előtt

Torghelle Sándorral beszélgettünk.

A Cegléd ellen is alaposan meg kellett izzadnia, de ezúttal is három ponttal gazdagodott az MTK Budapest. Feczkó Tamás tanítványai Torghelle Sándor duplájával győzték le ellenfelüket.

– Minden mérkőzésünk ilyen lesz, egyik se lesz könnyű számunkra. Minden ellenfelünk stabilan, agresszívan fog játszani – vélekedett Torghelle. – Ezzel együtt azt gondolom, szinte végig uraltuk a vasárnapi meccset, főleg az első félidőben. De a másodikban is nyugodtak tudtunk maradni, nem kapkodtunk, és megszereztük a három pontot.

Torghelle Sándor a vasárnapi találkozó 18. percében szerezte meg első gólját a szezonban, majd a 79.-ben a másodikat.

Természetesen minél előbb megszerzi az első gólját egy csatár, annál jobb, ez erőt adhat a jövőre nézve. De elsősorban a csapatot illeti a dicséret, mert – bár a befejezések nem sikerültek az első félidőben – nem vesztettük el a hitünket, mentünk előre. Az ellenfélnek egy-két pontrúgást leszámítva nem sok helyzete volt, megérdemelt a győzelmünk.

Az MTK Budapestre a következő fordulóban újabb rendkívül nehéz feladat vár: csapatunk Békéscsabára látogat. Sanyi tudja ugyan, hogy nem lesz sétagalopp, ám annyit elöljáróban elárult, győzni megyünk a viharsarokba.

2017. augusztus 13. 19:00 Békéscsaba 1912 Előre – MTK Budapest; Merkantil Bank Liga mérkőzés, Kórház utcai Stadion

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman